Suzuki viaDAL Crossover - A lemez

2014.11.06. 12:47, Frontrecorder

suzukicrossover.jpg

(X) Olyan már volt, hogy ismert és népszerű előadók közösen írtak számot. Olyan már jóval ritkában, hogy ebből egy komplett lemeznyi készüljön egyszerre. Olyan meg még soha, hogy mindezt egy autómárka hívja életre. A Suzuki 2012 óta tartja rajta kezét a magyar zenei élet ütőerén a viaDAL sorozattal. Az eddigi mérleg 21 klipnyertes, több mint hárommillió néző a YouTube-on, valamint három teltházas, élő nagykoncert és rengeteg elégedett rajongó.Most pedig itt a legújabb, az eddigieknél is nagyobb dobás: a lemez.

A Suzuki viaDAL Crossover című anyag hat vadonatúj dalt tartalmaz, melyek mindegyikét két-két kitűnő, a maga műfajában elismert zenekar közösen készített.

Paddy and the Rats + Kowalsky meg a Vega: Nem kell sok…

Supernem + Péterfy Bori & Love BandFérfivadász

Road + HősökA zene mindenkié

Pannonia Allstars Ska Orchestra + DenizAz én utam

Subscribe + Anna & The BarbiesNem ér a nevem

Fish! + Somló TamásEzek a fiatalok

A Crossover lemez 2014. november 4-én lát napvilágot, és a megjelenést követő három hónapban teljes egészében ingyenesen lesz letölthető az I Love Suzuki Facebook-oldaláról.

A dalok mindegyikéhez szöveges videó készül, melyeket az I Love Suzuki YouTube-csatornáján lehet megnézni, a közönség pedig a megjelenés után szavazással döntheti el, hogy melyik legyen az a szám, amelyikhez egymillió forintos költségvetésű, igazi klip is forog majd.

Címkék: suzuki suzuki viadal
https://recorder.blog.hu/2014/11/06/suzuki_viadal_crossover_a_lemez
Suzuki viaDAL Crossover - A lemez
süti beállítások módosítása