Az AluneGeorge énekesnője Baauer szexpartnere

2014.10.28. 19:40, Frontrecorder

baauer.jpg

Na jó, természetesen nem merülünk el a zenei mélybulvárban, és nincs is tudomásunk a címben leírt helyzetről, csupán nem akartuk finomabban megfogalmazni azt, hogy az amerikai bass music producer, Baauer most közzétett új számában Aluna Francis, a brit AluneGeorge duó énekes fele a tőle eddig hallott legizgatóbb módon énekel a szexről. 

A Harlem Shake-mémre emlékszik még valaki? Nem? Valószínűleg a világméretű őrületet generáló trapsláger szerzője, Baauer is szeretné elfelejteni, mert ugyan ennek köszönheti a hírnevét, de a produceri hitelének nem feltétlen tett jót. De mint minden csoda, ez is három napig tartott, a 2011-ben feltűnt Baauer pedig internetes sztárból "visszaminősült" tehetséges és nagy jövő előtt álló fiatal elektronikus zenei előadóvá, aki/ami mindig is volt. Ha a megítélésén esett is csorba, azt helyreállította, hogy leszerződtette napjaink egyik legmenőbb tánczenei kiadója, a skót Lucky Me, ahol 2012-ben jött ki az első EP-je. Tavaly készített egy-egy közös trekket a nagyágyú hiphopproducer Just Blaze-zel és az egyik legkiemelkedőbb trapistával, RL Grime-mal, valamint remixelte a Disclosure-t és az AlunaGeorge-ot, akik most viszonozzák a szolgálatait: a november 3-án megjelenő ß című EP-jének fő számában Aluna Francis énekel. Idén egyébként, júliusban jött már ki egy új száma. a meditatív hiphop instrumentál Clang, de az érkező anyagán négy új szerzemény, illetve az elsőként közzétett One Touch egy eltérő verziója kapott helyet. Az ugyancsak a hiphop felé hajló One Touch témája a szex, konkrétan a kézzel kielégítés, és bizony Aluna Francis olyan hangon kéri a partnerét, hogy használja a kezét, mert nem akar üres lenni, hogy hűha - ilyen forrót tőle még nem hallottunk! A számban a férfi felet az idei év egyik hiphop-szenzációja, a fiatalkorú Rae Sremmurd duó (lásd No Flex Zone) képviseli.

Baauer jelenleg a német elektrofenegyerekkel, Boys Noize-zal turnézik, a november 1-éig tartó fellépéssorozatot egy bigbeat-klasszikus feldolgozásával harangozták be:

Címkék: baauer alunageorge
https://recorder.blog.hu/2014/10/28/az_alunegeorge_enekesnoje_baauer_szexpartnere
Az AluneGeorge énekesnője Baauer szexpartnere
süti beállítások módosítása