Szeptember 18-án Pharrell koncertezik Bécsben!

2014.09.09. 10:57, subrecorder

pharrell_3.jpg

Korunk egyik legnagyobb popsztárja, a producerzseni Pharrell Williams sosem járt még ilyen közel hozzánk, természetes hát, hogy ajánljuk jövő csütörtöki, bécsi szólókoncertjét. Ha akarsz látni egy modern ikont, nem is kell olyan messze utaznod.

Pharrell Williams

Helyszín: Marx Halle, Bécs

Kezdés: 20:00

Belépő: 57.50, illetve 80.50 euro

JEGYEK MAGYARORSZÁGON IS VÁLTHATÓK: A TEX.HU-N!

Facebook esemény

Pharrellről már mi is rengeteget írtunk, nem is csoda, gyakorlatilag két éve lehetetlen úgy kurrens zenés magazint csinálni, hogy ne foglalkozzon az ember vele legalább kéthetente egyszer. Karrierje azonban sokkal hamarabb kezdődött, producerként a The Neptunes tagjaként a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején Britney Spearsnek, Nelly-nek és JAY Z-nek is segített. Első Grammy-jét 2004-ben szerezte, a Justin Timberlake első szólólemezén végzett munkájáért, de az igazi díjeső az idei gálán érte, ahonnan négy szobrocskát vihetett haza.

2013 amúgy is őrült év volt Pharrell számára: szerepelt az esztendő két legnagyobb slágerében (Get Lucky, Blurred Lines) és ekkor írta meg a GRU 2 című rajzfilmhez a Happy-t is, amely aztán később külön életre is kelt. Eddig több, mint 10 millió példányt adtak el a dalból, videóját több százan dolgozták fel a világ minden tájáról - kétségtelenül ez volt az utóbbi évek leghangosabb zenei sikere. A Happy aztán helyet kapott Pharrell második szólólemezén, az idén márciusban megjelent G I R L-ön is, melyről a Recorder számára a Mary Popkids énekese írt lelkes kritikát, és melyről azóta már több dal is kislemezes sláger lett (Marilyn Monroe, Come Get It Bae - a "bae" egyébként már hivatalos szó is lett).

MIÉRT IS HAPPY? ÖSSZEGYŰJTÖTTÜK PHARRELL ÉLETÉNEK TOP 10+1 MOMENTUMÁT. 

A Dear G I R L turné eddigi állomásain készült felvételeket nézve igen látványos koncertre számíthatunk Bécsben is, nincs vészesen messze sem, előtte körbe lehet nézni a gyönyörű osztrák fővárosban, tiszta happység az egész. 

Íme egy friss élő koncert felvétele és pár videó hangulatkeltésként: 

 

 

 

https://recorder.blog.hu/2014/09/09/szeptember_18-an_pharrell_koncertezik_becsben
Szeptember 18-án Pharrell koncertezik Bécsben!
süti beállítások módosítása