James Blake, Zoot Woman, Joy Wellboy az őszi budapesti Electronic Beatsen!

2014.09.04. 13:01, rerecorder

james blake eb.jpg

Megvannak a következő magyarországi Electronic Beats fesztivál fellépői (egy kivétellel): október 31-én végre Budapesten is fellép az utóbbi évek egyik legfelkapottabb előadója, James Blake, a remek szintipopos Zoot Woman és a belga elektropopos Joy Wellboy - és rajtuk kívül még egy később bejelentésre kerülő különleges vendég.

Ahogy az elmúlt budapesti Electronic Beats fesztiválokon, úgy idén is szerencsésnek érezhetjük magunkat, hiszen nagyon erős line-up alakul. A második albumával tavaly a legrangosabb brit zenei díjat, a Mercuryt megnyert James Blake igen erős headliner, a nálunk is népszerű dalos elektronika nagyágyúja épp a napokban tette közzé egy új szerzeményét, jó eséllyel hallhatunk dalokat a jövőre várható harmadik albumról is majd.

A Zoot Woman, a 2000-es évek máig tartó - eleinte retrós, ma már természetes - szintipop/elektropop újhullámának egyik előfutára volt az akkor még electroclash néven jegyzett robbanás idején - 2001-es bemutatkozásával. A Blake-testvéreket (Adam és Johnny Blake-et, akik nem rokonok James Blake-kel) a neves producer, Stuart Price (Madonna, Kylie Minouge, Killers) egészíti ki (csak stúdióban). A Zoot Woman annyira aktuális, hogy éppen a héten jelentette meg Star Climbing című negyedik albumát.

A belga Joy Wellboy szintén az elektropop stílusban alkot, tavaly jött ki debütálásuk a BPitch Controlnál Yorokobi's Mantra címmel, idén egy friss EP-vel maradtak a műfaj vérkeringésében.

Lesz továbbá egy negyedik fellépő is - hogy ki, az hamarosan kiderül.


A TAVALYI EB-N, AKKORI CÍMLAPSZTÁRUNKKAL, CHARLI XCX-SZEL INTERJÚZTUNK. MEG JOHN TALABOT-VAL. MEG A WASHED OUTTAL.

Facebook-eseményoldal

2014. október 31-én tehát nagyon erős este várható a Millenárison!

Jegyek a Ticketportal irodáiban és a Madách téri Központ nevű helyen kaphatók!

ERŐS ŐSZ: 37 NAPPAL AZ EB FESZTIVÁL ELŐTT AZ AUSTRA PESTI KONCERTJÉNEK ÖRÜLHETÜNK.


James Blake tavalyi kölni Electronic Beats-es fellépése teljes egészében: 


a friss Zoot Woman-album: 


a Joy Wellboy és a Birds

 

https://recorder.blog.hu/2014/09/04/james_blake_zoot_woman_joy_wellboy_az_oszi_budapesti_electronic_beatsen
James Blake, Zoot Woman, Joy Wellboy az őszi budapesti Electronic Beatsen!
süti beállítások módosítása