Hallgass bele az új Flying Lotus-albumba!

2014.08.14. 14:07, Frontrecorder

FlyingLotus.jpg

Két évvel az Until Ther Quiet Comes után, október 6-án jelenik meg Flying Lotus ötödik stúdióalbuma. A Los Angeles-i producer most közzétett egy audiovizuális ízelítőt a You're Dead! című lemezből, amelyen Snoop Dogg és Herbie Hancock is közreműködik.

FLYING LOTUS LEGUTÓBB MÉG AZ ELŐZŐ ALBUMÁNAK EGY SZÁMÁHOZ KÉSZÜLT KLIPPEL JELENTKEZETT.

Az experimentális beatmaker utoljára tavaly decemberben kínált fel a köznek hallgatnivalót, egy felhalmozott zenei ötleteiből összerakott válogatást (Ideas, Drafts, Loops), azt megelőzően, 2012 novemberének végén pedig rapper alteregója, Captain Murphy debütált a Duality című mixtape-jével. "Ő" szerepel az új FlyLo-albumon is, olyan közreműködők mellett, mint a bevezetőben már említett Snoop és a fúziós dzsessz óriás Hancock (két számban is), továbbá Kendrick Lamar, Angel Deradoorian a Dirty Projectors zenekarból, a basszusgitáros-elektronikuszenei producer Thundercat és Nicki Randa (ők ketten  már az Until The Quiet Comes-hoz is hozzátették a magukét). Mindezt, és az album pontos számlistáját FlyLo tegnap a tumblr-oldalán tette közzé egyesével, minden címet egy-egy groteszk/brutális grafikába foglalva, melyek a lemezborítót is jegyző kultikus japán mangaművész, Shintaro Kago alkotásai. Íme, mutatjuk is a stilizáltan véres borítót:

flyloalbumcover.jpg

Ugyancsak Kago (meganimált) grafikái adják a vizuális részét a Warpnál megjelenő You're Dead! 19 számából készült beharangozónak. Az audio alapján úgy tűnik, igen komoly fúziós dzsesszes tripre számíthatunk FlyLótól.

Címkék: flying lotus
https://recorder.blog.hu/2014/08/14/hallgass_bele_az_uj_flying_lotus-albumba
Hallgass bele az új Flying Lotus-albumba!
süti beállítások módosítása