Idén is lesznek élő koncertközvetítések a Szigetről: Lily Allen, Madness, Placebo és mások

2014.08.08. 17:36, rerecorder

telekom sziget.jpg

Ahogyan például a VOLTról, vagy a Balaton Soundról, úgy a Szigetről is lesznek idén is koncertközvetítések a Telekom honlapján és Facebook-oldalán, így néhány koncertről azok sem maradnak le, akik nem tudnak ott lenni a fesztiválon. 

"A Telekom támogatásával, a UStream által megvalósuló élő internetes közvetítésnek köszönhetően azok is élvezhetik a Sziget Fesztivál számos zenei programját, akik az idén nem jutnak ki a Hajógyári Szigetre. Többek között az Imagine Dragons, a Placebo, Lily Allen, a Tankcsapda, a Madness és a Péterfy Bori & Love Band koncertjét is élőben nézhetik. A live streaming augusztus 13. és 17. között minden nap 16 órától 23 óráig érhető el a Telekom honlapján és Facebook-oldalán. Reggel 6 és 13 óra között ismétlik az előző napi közvetítéseket. A csatorna kétnyelvű lesz, külföldi IP címmel rendelkező látogatók angol nyelvű oldalon navigálhatnak" - szól a Telekom sajtóközleménye. 

Hogy tehát a fent említettek mellett még pontosan milyen koncertek kerülnek be a közvetítésbe, azt egyelőre nem lehet tudni, valószínűleg a Sziget startjával egy időben lesz végleges műsorrend.

 

Címkék: telekom sziget
https://recorder.blog.hu/2014/08/08/iden_is_lesznek_elo_koncertkozvetitesek_a_szigetrol_lily_allen_madness_placebo_es_masok
Idén is lesznek élő koncertközvetítések a Szigetről: Lily Allen, Madness, Placebo és mások
süti beállítások módosítása