Color partyval és rekord látogatószámmal búcsúzott Miskolctapolcától az EFOTT

2014.07.22. 12:42, rerecorder

color_party.jpg

(X) Öt és fél kilométer kerítés, tizenegy zenei színpad 16 hektáron, ahol több mint 1500 stábtag dolgozott azon, hogy az EFOTT vendégei igazán maradandó élménnyel gazdagodjanak az év legnagyobb hallgatói buliján. Az öt napos rendezvényre összesen 91193-an váltottak jegyet, amivel a fesztivál megdöntötte tavalyi, 88000-es rekordját.

Az EFOTT közönsége az utolsó napra sem vesztett semmit energiájából, az idei fesztiválterület pedig egyre több fiatalt vonzott szombaton. Így a Pepsi Nagyszínpad előtt már délután rengetegen várták a Halott Pénz koncertjét. Aki azonban a táncolás helyett más jellegű mozgásra vágyott, Dukai Reginával és Istenes Bencével focizhatott egyet a Pepsi Funball Arénájában. Közben a Civil téren Dr. Zacher Gábor tartott interaktív előadást.

efott_hangulat_5.jpg

A délután során egyre többen vették az irányt a nagyszínpad felé, hiszen a fesztivál utolsó napján a Stabilo jóvoltából egy hatalmas color partyval búcsúzott a Miskolci Egyetemvárostól az EFOTT. A színes élmények után a tömeg a The Carbonfools, a Punnany Massif és a Brains dalaira tombolta ki magát, a Pepsi Nagyszínpad előtt egy gombostűt sem lehetett volna elejteni. A bulizás pedig a többi programhelyszínen is folytatódott. Színpadra lépett többek között a New Level Empire, az Ossian, a Funktasztikus, az Anna and The Barbies, a Magashegyi Underground és Chris Lawyer is. A nosztalgikus percekről pedig a Splash, a Snap!, a Kozmix és persze Dévényi Tibi bácsi gondoskodott. Az efottozók pedig reggelig buliztak.

Az egészségügyi sátor szerencsére kevésbé volt látogatott, mint a tavalyi évben. Ráadásul a nagyjából kétszáz esetből negyvenen szorultak komolyabb ellátásra. A fejfájás volt a fesztiválozók nagy ellensége, sokaknak feltörte a cipő a lábát, de a legtöbben inkább csak lelki támogatásra szorultak. Voltak visszatérő vendégek is, akik egy nap többször is benéztek a mentős kollégákhoz különösebb panasz nélkül is.

pepsi_nagyszinpad.jpg

A fesztivál öt napján összesen 91193 ember bulizott, amivel az EFOTT rekordot döntött. A legnagyobb tömeget a Pepsi Nagyszínpad fellépői mozgatták meg, a Tankcsapda, a Kiscsillag, a Quimby, az EDDA, a The Carbonfools, a Punnany Massif és a Brains. Indulhat a visszaszámlálás a jövő évi EFOTT-ig, szeptember közepétől újra munkába lendül a stáb és ősszel az is kiderül, hogy 2015 nyarán hova vándorol az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója.

facebook.com/efott

Címkék: efott
https://recorder.blog.hu/2014/07/22/color_partyval_es_rekord_latogatoszammal_bucsuzott_miskolctapolcatol_az_efott
Color partyval és rekord látogatószámmal búcsúzott Miskolctapolcától az EFOTT
süti beállítások módosítása