Megérkeztek a Hippikiller-kazetták, egy döngölős remix köszönti őket!

2014.07.21. 14:51, rerecorder

hippikiller kazi.jpg

A Love Is Pain és a This Bridge című dalokkal felvezetett új Hippikiller-lemeznek, a Mixtape From The Striped Roomnak a Recorderen volt a premierje és ahogyan már akkor ígérte a projekt vezetője, Bihari Balázs, lett belőle - a címhez passzolóan - kazettaverzió is. Ha ez nem lenne elég a zenekar lo-fi rajongóinak, a Kojak Bang Bang nevű titokzatos japán formáció készített egy remixet is a Jewels című számból.

A döngölős remix ugyanúgy idézi a kilencvenes évek ipari hangkörnyezetet, mint maga a Hippikiller-lemez. Hogy kik a Kojak Bang Bang? Egy titokzatos formáció, amelyet két Budapesten tanuló japán lány alkot. A frontember is keveset tud róluk: "Annyit tudok, hogy ez a kedvenc számuk a lemezről és ezek után elkérték a sávokat. Mivel ez a felvétel még abba a szériába esett, amikor meghalt a winchesterem, gyakorlatilag csak az ének és a gitár maradt meg, így feljátszottam még egyszer a basszustémát a Podlovics Peti (Quimby-menedzser) Fender Precisionjén. Ezt hozzácsaptam a megmaradt sávokhoz és továbbküldtem. Mint hallható, a gitárokat teljesen kiirtották."

Aki szeretne magának Hippikiller-kazettát, a zenekar Facebook-oldalán megrendelheti, de siessen, mert limitált a kiadvány!

a friss remix pedig itt hallható: 

https://recorder.blog.hu/2014/07/21/megerkeztek_a_hippikiller-kazettak_egy_dongolos_remix_koszonti_oket
Megérkeztek a Hippikiller-kazetták, egy döngölős remix köszönti őket!
süti beállítások módosítása