Fontos infók a ma induló tizennegyedik Rockmaratonhoz!

2014.07.07. 08:58, rerecorder

rockmaraton 2014.jpg

(X) Célegyenesbe érkezett az idei Rockmaraton, ma kezdetét veszi Magyarország legnagyobb és leghosszabb rock/metal fesztiválja. Egy hét alatt, négy színpadon, 150 zenekar lép fel, köztük olyan külföldi nagyágyúkkal, mint a thrash metal brazil legendája, a Sepultura, a méltán népszerű svéd Sabaton vagy honfitársa, az új énekesnővel érkező Arch Enemy.

SABATON-NAGYINTERJÚ HÁBORÚRÓL ÉS BÉKÉRŐL A TANKSZEKSZUÁLIS FRONTEMBERREL.

10 fontos tudnivaló az érdeklődőknek:

1., A fesztivál hétfőn reggel tízkor nyitja meg a kapuit, a kempinget is csak akkortól lehet elfoglalni. Nulladik nap nincs, a nyilvános Parkerdőben tilos a vadkempingezés! 

2., A vonattal érkezők 50% kedvezményben részesülhetnek, ha július 6-14 között menettérti (retúr) jegyet vásárolnak és a helyszínen a jegypénztárban lepecsételtetik azt. A hivatalos rocker vonatunk hétfőn 13:15-kor indul a budapesti Déli pályaudvarról.

3., A biztonsági szabályzatunk nem engedi, hogy bármilyen ütő-, szúró-, vágófegyvert, tűz gyújtására alkalmas berendezést, üvegtárgyat vagy élőállatot behozzatok magatokkal! (8 cm kisebb pengéjű bicska az jöhet) 

4., A rendezvényre ételt, bontatlan ásványvizet és dohányterméket korlátlan mennyiségben hozhattok be, de szeszes és üdítőitalt egyáltalán.

5., A helyszínen a City Delikat Mini ABC-je széles választékkal és korrekt árakkal vár benneteket, de fontos változás, hogy dohányterméket sem a helyszínen, sem a környező Kökény faluban nem tudtok vásárolni.

6., Válság Büfénkben 18 óráig múlt századi árakon vásárolhattok szeszt. (korsó sör: 250 ft, boros kóla: 150 ft, vodkanarancs: 350 ft, pálinkák 350 ft stb.) 

7., Weboldalunkon tanulmányozhatjátok a végleges programot, sajnos a The Exploited énekese, Wattie még mindig nem épült fel az év eleji szívinfarktusának a szövődményeiből, ezért novemberig minden fellépést törölt a zenekar beleértve a Rockmaratont is.

8., Napközben játékos vetélkedőkön, sport programokon, beszélgetéseken és közönségtalálkozókon vehettek részt, este a koncertek között dedikáltathattok, vagy kivetítőn nézhetitek a Futball VB meccseit.

9., A kempingek körbekerítettek és 24 órában őrzöttek, de a biztonság kedvéért kérünk, hogy a fontosabb dolgaitokat az ingyenes és non-spot értékmegőrzőnkben tartsátok, ahol telefontöltésre is van mód.

10., A jegypénztárakban elfogadjuk mindhárom kibocsájtó bank SZÉP Kártyáját és az Erzsébet Kultúrautalványt, de a vendéglátóban csak készpénzzel fizethettek, és a területen nincs bankautomata.

Köszönjük, hogy minket választottatok és várunk benneteket normális zenével és hideg piával! 

Címkék: rockmaraton sabaton
https://recorder.blog.hu/2014/07/07/fontos_infok_a_ma_indulo_tizennegyedik_rockmaratonhoz
Fontos infók a ma induló tizennegyedik Rockmaratonhoz!
süti beállítások módosítása