Minden pontosan úgy történik Lana Del Rey új klipjében, ahogy szokott

2014.06.18. 10:56, subrecorder

lanadel_zps0eb5e175.png

Ha már unod, hogy a csapból is Lana Del Rey folyik, akkor van egy rossz hírünk: ez még így lesz egy darabig. Az énekesnő Ultraviolence című albumát már megjelenése előtt is ügyesen hype-olták, de most, hogy kint van, tényleg Lizzy Grantről fog szólni minden. Most például megosztotta a második videoklipet, ami a Shades Of Cool című dalhoz készült. 

Lana Del Rey új albumáról már mi is többször leírtunk mindent, amit el lehetett, hogy a Black Keys-es Dan Auerbach a producere, hogy egy érettebb előadót mutat, meg hogy azért ez végülis még mindig Lana Del Rey és ha az ember ezt a nevet meghallja, olyan 80%-ban el tudja képzelni, hogy mit fog kapni. Nincs is ezzel baj, hiszen Lizzy Grant a mainstream popzenében egyedi utat jár, amit lehet szeretni, meg lehet nem szeretni, csak a sikert elvenni, na azt nem lehet tőle.Már az előző lemez (Born To Die) videói is nagyjából egy sémára épültek fel, Nancy Sinatra-képeket idéztek és benne a Lana Del Rey nevű karakter melankolikus életét mutatták be. Aztán az Ultraviolence első kislemeze, a West Coast is folytatta a sort és most a Shades Of Cool sem tér le a jól bevált útról. 


A WEST COAST TÜZES VIDEÓJÁRÓL ITT ÍRTUNK.

LDR világában mindig a múlt elveszett boldogságát keresi a főszereplő, közben pedig olyan férfiakkal esik szerelembe, akikkel nagyon nem kéne. Ez a férfi a jelen esetben egy idős, de sármos (valószínűleg) milliomos, akit amúgy Mark Mahoney játszik, a világ egyik leghíresebb tetoválója, a szakma élő legendája (ő varrta például Brangelinát, Notorious B.I.G.-t, Rihannát, és persze Lana Del Rey-t). A múlt utáni sóvárgás ki is teszi a játékidő nagy részét, és a végén sem érkezik a megváltás. A dal egyébként jó, főleg a vége felé a katartikus rész, Dan Auerbach gitárszólójával. Az Ultraviolence ezen a héten jelent meg. Várjuk a következő videót.

a lemez teljes egészében: 


a Shades Of Cool videója:


egy másik dal az új lemezről, a Brooklyn Baby:

Címkék: lana del rey
https://recorder.blog.hu/2014/06/18/minden_pontosan_ugy_tortenik_lana_del_rey_uj_klipjeben_ahogy_szokott
Minden pontosan úgy történik Lana Del Rey új klipjében, ahogy szokott
süti beállítások módosítása