A szerelem olyan, mint a Rubik-kocka - itt a Maszkura és a Tücsökraj új klipje

2014.05.28. 13:06, Frontrecorder

maszkura_2.jpg

Pár napja válogattunk az idén negyvenéves Rubik-kocka klipes jelenéseiből, és ezek sora most tovább bővül, a Maszkura és a Tücsökraj Sok a lépés című friss dalának videójával.

MASZKURÁÉK NÁLUNK TARTOTTÁK TAVALYI MINIALBUMUK PREMIERJÉT. 

A tavaly tagcserén és stílusváltáson átesett zenekar állítása szerint nem tudott a Rubik-kocka 40. születésnapjáról, a klip ötlete ettől teljesen függetlenül született meg abból kiindulva, hogy a dal a párkapcsolati játszmákról szól, amik tudnak olyan csavarosak lenni, mint bármelyik logikai játék. "Egy ennyire egyszerűnek látszó játék soha még ennyi bonyodalmat nem rejtett magában - és egy ilyen bonyolult játék még sohasem vált ennyire népszerűvé" - mondta Rubik Ernő a találmányáról, de ez a klip elején olvasható idézet lehetne a szerelem definíciója is. A funkys, reggeas lüktetésű laza dalhoz forgatott színes, vidám hangulatú videóban ugyan a Rubik-kocka a főszereplő, de előkerül két népszerű társasjáték, a Twister és a Ki nevet a végén? is. Indulhat a játék:

A Sok a lépés című új dalt élőben június 7-én a Kobuci Kertben mutatja be a zenekar (Facebook-eseményoldal), amely a teljes repertoárjából válogat, de már a funky-hiphop-soul dominálta áthangszerelésben szólalnak meg a közkedvelt slágereik.

Apropó hiphop, íme a DSP közreműködésével felvett Szomjúság Panasz:

https://recorder.blog.hu/2014/05/28/a_szerelem_olyan_mint_a_rubik-kocka_itt_a_maszkura_es_a_tucsokraj_uj_klipje
A szerelem olyan, mint a Rubik-kocka - itt a Maszkura és a Tücsökraj új klipje
süti beállítások módosítása