Dalpremier! The Qualitons: Walkin' On Water

2014.05.21. 12:30, rerecorder

qualitons_2.jpg

A Qualitons visszatért és hamarosan, az ősz elején új lemezzel is jelentkezik majd (Tomorrow's News lesz a címe), amelyről már bemutatták a pöpec, pörgős Stainhez készült csattanós klipet, most viszont egy ellenpont következik, egy hat és fél perces, fenségesen hömpölygő pszichedelikus, elszállt tétel. A Qualitons továbbra is quality.

Mint azt a fiúk a leadben linkelt klippremierünkben is elmondták, a Qualitons némileg átalakult és felfrissült legutóbbi lemeze óta, de maradt a hatvanas évek hangulatainál, és mint a mostani dalból is kitűnik a pszichedelikus rock felé vetette el a hangsúlyt, mint ahogy G. Szabó Hunor énekes-gitáros is fogalmaz: "a Walkin' On Water az első szám volt az új lemezünk anyagából. A rockos lüktetés, az úszós, pszichedelikus befejezés kellőképpen meghatározta a irányt a többi dalhoz. A szöveg kétségekről, végletekről szól, de pozitív a sugallat, minden úgy lesz jó, ahogy lesz és ha akarod, bármire képes vagy..." Nos, akkor ezzel a sugallattal indítsuk a dalt.


a Qualitons legközelebb a Belvárosi Főutca Fesztiválon lép fel a Szabadság téri Könnyűzenei színpadon, május 23-án, pénteken 18:45-től, Facebook-eseményoldal


a lebegős, pszichedelikus Walkin' On Water

https://recorder.blog.hu/2014/05/21/dalpremier_the_qualitons_walkin_on_water
Dalpremier! The Qualitons: Walkin' On Water
süti beállítások módosítása