Így játssza egy hajó a Seven Nation Army-t

2014.05.12. 11:02, subrecorder

ship seven nation army.png

A mai naptól fogva elmondhatjuk, hogy mindent láttunk, mostantól semmi nem okozhat meglepetést. A Hamburgi Kikötőfesztiválon ugyanis az egyik óriási személyszállító hajó eldudálta a White Stripes Seven Nation Army című dalát. 

Idén 825. alkalommal került megrendezésre a világ legnagyobb kikötőfesztiválja, ahol a sztár az MSC Magnifica és a legénysége lett, mikor a közönség előtt elhaladva eljátszották Jack White híres riffjét. Bár a dal eddig is sportesemények állandó szereplője volt óriási stadionokban, és mikor még együtt voltak, a White Stripes sem a halk koncertjeiről volt ismert, mégis valószínűleg ez az eddigi leghangosabb Seven Nation Army-előadás. 


MEG WHITE ANNO NEM IGAZÁN ÖRÜLT A SIKERNEK, TÖBBEK KÖZT EZÉRT IS OSZLOTTAK FEL.

Mikor 2003-ban kiadásra került a White Stripes friss lemeze, az Elephant, és single-t kellett választani róla, Jack White-nak eszébe sem jutott, hogy a Seven Nation Army lehetne az, egy másik dalt akart. A folytatást azonban tudjuk, a szám azóta meghódította a világ stadionjait, sporteseményeken a mai napig szinte minden egyes alkalommal megszólal a szurkolók "előadásában".


Íme a hajó, amelyik White Stripes-ot játszik:


a dal eredetije:


Jack White nemsokára megjelenő második szólóalbumának kiadott single-je:

https://recorder.blog.hu/2014/05/12/igy_jatssza_egy_hajo_a_seven_nation_army-t
Így játssza egy hajó a Seven Nation Army-t
süti beállítások módosítása