Sivatagi átváltozás Flying Lotus új klipjében

2014.05.09. 12:08, subrecorder

flying.jpg

Lassan másfél éve, hogy megjelent Flying Lotus legutóbbi lemeze, az Until The Quiet Comes, de a producer nem hagyja magára gyermekét: most kijött egy videó az album Phantasm című dalához. 

Az Until The Quiet Comes csak a legutolsó állomás Flying Lotus nagyszerű albumainak sorában, a producer, úgy tűnik, nem tud hibázni. Alig pár év alatt előző három kiadványa (1983 - 2006; Los Angeles - 2008; Cosmogramma - 2010) modern klasszikus státuszba emelkedett és ha a legfrissebb albuma nem is váltotta meg a világot (először mi sem vágtuk tőle magunkat hanyatt), azért így is a kortárs elektronika egyik meghatározó alakjáról van szó. 


HOGY NÉZ KI EGY ANALÓG SZINTI BELSEJE? FLYLO EZT IS MEGMUTATTA.

Az Until The Quiet Comes-hoz készült már félelmetes videó Elijah Wooddal a főszerepben, a most bemutatott Phantasm klipje inkább nyugodtabb és eseménytelenebb, akárcsak maga a lemez is volt az előző Flying Lotus munkákhoz képest. A kisfilmet Új-Zélandon forgatták, két furcsa lényt - egy átlátszó testű emberalakot és egy loncsos szőrű, kutyaszerű valamit - követhetünk benne, amint egy kősivatagban élik bolyonganak, egyikük pedig nagy átváltozáson is keresztül megy. Ahogy a rendező, Markus Hofko írja a videó alatt: "Szép és egyszerű. De közben bonyolult is." Egyetértünk. 

Egyébként még idén megkapjuk majd a következő Flying Lotus-lemezt is, ami a producer állítása szerint tovább folytatja a "jazzesedést", de előtte még a Sundance fesztiválon láthatjuk majd az Imperial Dreams című filmet, amelynek a zenéjét ő szerzi.

Sivatagi A Phantasm sci-fibe illő klipje:

 

Címkék: flying lotus
https://recorder.blog.hu/2014/05/09/sivatagi_atvaltozas_flying_lotus_uj_klipjeben
Sivatagi átváltozás Flying Lotus új klipjében
süti beállítások módosítása