Táncoló mellbimbók és Sufjan Stevens

2014.05.02. 11:37, subrecorder

sufjan.jpg

A Sisyphus szupergrup (vagyis Sufjan Stevens, Son Lux és Serengeti) áprilisban jött ki első, cím nélküli lemezével, most itt van a trió második videója, melyben Stevenst körbeveszik, no meg egyéb dolgokat csinálnak egymással táncosok.

Sufjan Stevensről, az anyaállamáról suttogós akusztikus balladákat író folkzenészről - annyira nem is volt - nehéz volt elképzelni, hogy mély basszusokra épülő, kortárs elektronikában utazó mellékprojektet indít (sokszínűsége mellett lásd legutóbbi stúdiólemezét), a Sisyphus pedig jól is sült el. Köszönhető ez a trió másik két tagjának is, Son Luxnak aki posztrock és alternatív hiphop körökből indulva készíti a beateket, és Serengetinek, aki rapjeivel narrálja a dalokat. Ez a furcsa összeállítás először szemöldökráncolásra késztetett sokakat, még a Sisyphus első kisfilmjénél is, ahol Sufjan Stevens fullcapben vigyorogva adja bikinis csajok szájába a cseresznyét egy klasszikus rapvideóban. Ha azonban meghallgatjuk az egész lemezt, kiderül, hogy minden tag egyenlő mértékben ki tud teljesedni, a most bemutatott Take Me például teljesen Stevensre épít. 

A videóban alulöltözött táncosok villantanak testrészeket, de minden profánság nélkül, kivételesen érzékire sikerült a film, melyben gyönyörű képeket hozott össze a rendező, Ryan Dickie. Szép az egész, a világítástól kezdve, a mozdulatokon át a beállításokig. Mivel hosszú hétvége van, reméljük senkinek nem kell bent lennie a munkahelyén, de ha mégis, hát ott azért ne nézzük meg, van benne néhány...forróbb pillanat. 


A Take Me érzéki videója:


a Booty Call kisfilmje, benne a hedonista Sufjan Stevensszel:

https://recorder.blog.hu/2014/05/02/tancolo_mellbimbok_es_sufjan_stevens_kesz
Táncoló mellbimbók és Sufjan Stevens
süti beállítások módosítása