"Őrület, én forgattam ezt a videót!" - Közösségi klip a mïustól

2014.04.22. 12:19, rerecorder

mius 1.jpg

Rajongók forgatták a mïus legújabb videóját, mégpedig a Toldi Mozi nagytermében tartott friss album - a Recorderen dalkommentekkel debütált Tessellation - teltházas lemezbemutató koncertjén. A Such Is Life koncertklipje az egyik első magyar közösségi videó.

A Beastie Boys adott ki 2006-ban Awesome; I Fuckin' Shot That! címen egy csak rajongói videófelvételeket felhasználó koncertfilmet, de ott még kiosztották a kamerákat a közönség kiválasztott tagjainak, a mïus viszont már az aktuális hétköznapi technikát felhasználva kérte meg közönségét, hogy filmezzen a dal alatt és küldje el a digitális kamerákkal, telefonokkal, tabletekkel felvett nyersanyagot, amelyből összeállt a lemez kilencvenes éveket megidéző, egyik legpörgősebb dalának, a Such Is Life-nak a klipje.

A MIUS A TESSELLATION ALBUMOT EGY LÁTVÁNYOS SZÖVEGVIDEÓVAL VEZETTE FEL.

A nemrég saját divatmárkáját is elindító Horányi Júlia énekes-szövegíró és Álmos Gergely zeneszerző duója körül a gyönyörű kivitelezésű új cd-n és ezen a klipen túl is bőven akad aktualitás. "A koncertekre négy tagúvá bővülő zenekar (Szinovszki Márton - billentyűs hangszerek/gitár, Mezey Tamás - basszusgitár) legközelebb április 26-án a Gozsdu Manó Klubban mutatja be a Tessellation dalait, és a bemutatkozó lemez (Behind The Line) teljesen újragondolt verzióit." Továbbá hamarosan szerepelni fognak a Balcony TV Budapest egyik következő adásában, a forgatásról publikált fotók alapján az Erzsébet térre néző klassz helyszínen, aztán közös kislemezt adnak ki egy egyelőre titokban tartott, Magyarországon élő amerikai előadóval. 

 

a szombati GMK-s mïus-koncert Facebook-eseményoldala

és a rajongók által forgatott Such Is Life videó:

Címkék: video klip mius
https://recorder.blog.hu/2014/04/22/_orulet_en_forgattam_ezt_a_videot_kozossegi_klip_a_m_ustol
"Őrület, én forgattam ezt a videót!" - Közösségi klip a mïustól
süti beállítások módosítása