Kicsit eldurvul Josh Homme és a japánok bulija

2014.04.09. 09:37, subrecorder

qotsa_5.jpg

A Queens Of The Stone Age új klipjében a frontember egy rakás japán üzletemberrel kezdi ártatlanul egy kis szakéval és karaokezással az estét, hogy aztán a végére egy megelevenedett Chuck Palahniuk sztori kerekedjen ki az egészből.

Josh Homme és az évek során kreatív értelemben egyszemélyes zenekarává váló Queens Of The Stone Age tavaly 6 év után jelentkezett új lemezzel, amely kapott hideget és meleget egyaránt a sajtótól (mi például szerettük is, meg nem is), de majd' mindenhol elismerték a ...Like Clockwork változatosságát, bátor kísérletező kedvét és komolyságát. Még az album megjelenése előtt kihoztak egy igazán szép és egyedi művészi megvalósítással rendelkező animációs kisfilm sorozatot is néhány dalhoz, tehát nem mondhatni, hogy félvállról veszik a videókat.


A QOTSA ELŐZŐ KLIPJÉBEN INTERAKTÍV VÁMPÍRKASTÉLYBAN JÁRTUNK.

Most a Smooth Sailing című dalhoz készült klip, melyet Hiro Murai rendezett. A japán kultúráról tudjuk, hogy az egész napos megfeszített munka után sokszor felöntenek a garatra a businessmanek, itt is egy ilyen ivászat közepébe csöppenünk. Először csak szakéval és természetesen az elmaradhatatlan karaokeval, aztán előkerülnek durvább dolgok is, mint pár kétes eredetű tabletta és egy golfütő. A gond ott kezdődik, amikor az egyik delikvens már nem igazán képes kezelni az őt ért...hatásokat, innentől pedig thrillerbe fordul a sztori. A Queens Of The Stone Age idén fellép a Sziget 0. napján.


A nagyon laza Smooth Sailing videója:


A Boneface által készített, (valószínűleg) az apokalipszis ciklikusságát bemutató 15 perces klipkompiláció: 


a zenekar már régen is remek videókat készített:

https://recorder.blog.hu/2014/04/09/kicsit_eldurvul_josh_homme_es_a_japanok_bulija
Kicsit eldurvul Josh Homme és a japánok bulija
süti beállítások módosítása