Idén az Ivan & The Parazol buzdít Sziget-együttlétre

2014.04.03. 14:15, Frontrecorder

ivanandtheparazol.jpg

Tavaly a Punnany Massiftól a Szabadon volt a Sziget Fesztiválköztársaság himnusza, idén a szervezők választása a Recorder magazin huszadik számának címlapsztárja, az Ivan & The Parazol frissen megjelent második albumáról a Together című dalra esett, amely ugyancsak passzol a fesztivál üzenetéhez. 

Gerendai Károly, a Sziget alapítója és főszervezője elmondta, hogy tudatosan választanak magyar dalt a Sziget himnuszának, hogy ezzel is lehetőséget biztosítsanak a zenekaroknak a szélesebb körű ismertségre, hiszen a kiválasztott szám kiemelt szerepet kap a fesztivál itthoni és nemzetközi kampányában.

A SZIGETET IDÉN AUGUSZTUS 11-18. KÖZÖTT RENDEZIK MEG, AZ EDDIG BEJELENTETT KÜLFÖLDI FELLÉPŐKET ITT TALÁLOD.

Vitáris Iván, az Ivan & The Parazol énekese "felemelő érzés"-nek nevezte, hogy az ő daluk avanzsált Sziget-himnusszá, hozzátéve, reméli, hogy a Togethert "sokakkal együtt tudjuk énekelni a fesztiválon, egy koncerten, vagy majd csak otthon merengve arról, hogy mi is történt ez évben a Szigeten".

A ZENEKAR LEMEZBEMUTATÓ KONCERTJÉN ERRE MÁR ALKALOM ADÓDOTT, OLVASD EL BESZÁMOLÓNKAT.

A 2014-es Sziget-himnuszhoz készül egy szigetes klip is, ennek rövid változata megnézhető alább:

itt pedig a Mode Bizarre címen március 27-én megjelent második Ivan & The Parazol-albumon szereplő Together teljes hosszában:

https://recorder.blog.hu/2014/04/03/iden_az_ivan_the_parazol_buzdit_sziget-egyuttletre
Idén az Ivan & The Parazol buzdít Sziget-együttlétre
süti beállítások módosítása