Wild Beasts, Bombay Bicycle Club, Mount Kimbie is a Szigeten!

2014.04.01. 12:01, rerecorder

sziget_1.jpg

Ismét kaptunk egy névsort az idei Sziget fellépőiből, a címben szereplőkön kívül visszatér a 2012-ben fergeteges koncertet tartó Crystal Fighters, a hamarosan friss lemezzel jelentkező The Kooks és még néhány népszerű dj is.

A Sziget nem tréfál április 1-én és újabb előadók bejelentésével kezdi a hónapot. Mi akkor kezdjük azzal, hogy ugyan a Wild Beasts, a Kooks és a Crystal Fighters is járt már Szigeten, de ezúttal vagy friss albummal érkeznek, vagy nagyon emlékezetes koncert után térnek vissza. A Bombay Bicycle Club szintén friss, és a Wild Beasts-hez hasonlóan erős anyagával aktuális, de a névsorban szereplő kétlemezes posztdubstep-elektronika Mount Kimbie-nek is igen örülhetünk, sőt a belga, kevéssé ismert Girls In Hawaii is nagyon jó fogás, a kis zenekar nagy pszich-pop hangzása jó koncertet ígér. Mint ahogyan nyilván nagy partit a nyitóeseményt levezénylő Deadmau5 dj-showja, vagy a szintén sztár dj, Axwell fellépése is. Továbbá a nulladik napon visszatér az Anti-Flag punkzenekar is.

Az augusztus 11-18. között zajló fesztivál korábbi bejelentéseiről itt, itt és itt írtunk. Lesz tehát Queens Of The Stone Age, Klaxons, Michael Kiwanuka, The Big Pink, Darkside, Brody Dalle, Jagwar Ma, Lily Allen, Palma Violets, La Roux, Miles Kane, Wild Beasts, Bombay Bicycle Club, Crystal Fighters, Mount Kimbie és egy rakás további sztár (Prodigy, Skrillex, Deadmau5, Axwell, Bonobo, Macklemore & Ryan Lewis, Jake Bugg, Kooks, Calvin Harris, Placebo) - úgy néz ki fellépők tekintetében biztosan megérte arrébb tolni egy héttel a fesztivált.


ilyen jó a friss Wild Beasts:


és ilyen jó a kevéssé ismert Girls In Hawaii:

https://recorder.blog.hu/2014/04/01/wild_beasts_bombay_bicycle_club_mount_kimbie_is_a_szigeten
Wild Beasts, Bombay Bicycle Club, Mount Kimbie is a Szigeten!
süti beállítások módosítása