Itt egy új How To Dress Well-dal

2014.03.07. 09:46, subrecorder

how to dress well.jpg

Tom Krell, vagyis How To Dress Well új dala tegnap este, ha nem is robbantotta fel a teljes blogoszférát, azért elég nagy buzz-t kreált, méghozzá teljesen megérdemelten. A Words I Don't Remember című szám az előadótól megszokottan gyönyörű késő éjjeli R&B.

Bár Krell legutóbbi lemeze (2012 - Total Loss) óta már eltelt némi idő, még nem kaptunk hírt a folytatásról, és a Words I Don't Remember is egyedülálló kiadványként jelent meg tegnap, mégsem mondhatjuk, hogy pihentette volna a How To Dress Well-t. Volt egy Smog (Bill Callahan régebbi projektje) dalfeldolgozása, összeraktak egy remek számot Shlohmoval és kiemelte az ismeretlenségből egyik kedvenc 2012-es R&B-dalát, Tink Can I című szerzeményét, egy feldolgozással.

2012-BEN TOP 5-ÖS VOLT ÉVVÉGI ALBUMLISTÁNKON A MÁSODIK HOW TO DRESS WELL-LEMEZ.

"Ez a dal számomra a szerelemről, az egymásban való megbízásról, elkötelezettségről szól, és hogy mi marad az igaz szerelemből ebben a tettetésekkel teli korban" - mondja a Words I Don't Rememberről.Maga a szám ugyanaz a visszafogott egyedül-a-sötétben R&B szerzemény, amit Krelltől megszokhattunk, bár észrevehetően tisztább a hangzás az eddigiekhez képest, melyek közül sok olyan volt, mintha víz alól szólt volna, vagy valamilyen vastag függöny mögül.

 




a Tink feldolgozás:




a Shlohmoval közös dal:




a Smog-feldolgozás:

Címkék: how to dress well
https://recorder.blog.hu/2014/03/07/itt_egy_uj_how_to_dress_well_dal
Itt egy új How To Dress Well-dal
süti beállítások módosítása