Nyerj belépőt a Blast From The Past partisorozat tízéves születésnapjára!

2014.03.03. 13:41, Frontrecorder

fine cut blim.jpg

Most pénteken, március 7-én ünnepli tizedik évét a Hypnosis csapat törtzenei nosztalgia partisorozata, a Blast From The Past. A klasszikus breakbeat banzájon a Gozsdu Manó Klubban a hazai ősarcok mellett fellép a nu skool breaks-korszak egyik legnagyobbja brit producere, B.L.I.M. (fent a képen). A bulira van pár jegyünk, rámozdulni ér!

Gervase Cooke rászolgált a nevére: ő egy zenében örökre elveszett fiú, avagy Boy Lost In Music, rövidítve B.L.I.M. A kilencvenes évek első felében, az Emotif kiadó égisze alatt drum and bass producerként tűnt fel, így jutott el először Budapestre Vini és DJ Trace társaságában. A középtempós korszaka '98 magasságában kezdődött, a nu skool hajnalán. Chronologic című klasszikusa a Botchit & Scarper címkén, majd Adam Freeland Tectonics mixlemezén és a FreQ Nasty-vel High Prime álnév alatt elkövetett Funky As trekkje a Marine Parade-en bréktörténelmet írt. Az ezredforduló éve egy harckocsi lövegtornyában hozta el újra Pestre arra az ominózus parádéra, majd Earthman-je a Füstiben Tipper szettjében leszakította a fejeket, aztán játszott a szép emlékű Süsiben, a Kopaszi-gáton és a Mokka Cukában is. Modernizm mixe és Lost in Music című szerzői albuma Pilgrem TCR-ján, a Music Takes You remixe a Hooj Choonson örökre fragmentálta a törtütem fanok szívcsakráját. B.L.I.M. ugyan már régen visszavonult, de mivel ide hazajár, elfogadta a lelkes invitációt és boldog izgalommal eleveníti fel a régi időket ezen az estén.

A Blast From The Past tízéves jubileumi különszámán a hazai törtütem-veteránokat Palotai, Cadik, Fine Cut Bodies, 9b0, TB Gon, Marvin, Psure, Grasshop és Jinx képviselik. 

Ráhangolódásnak íme a házigazda, Grasshop erre az alkalomra készített retrospektív mixe: 

A pénteki Blast From The Past-partira az a két olvasónk nyerhet egy-egy belépőt, aki

- megnyomja a Like/Tetszik gombot itt a cikk felett ÉS

- lájkolja a Recorder Facebook-oldalát ÉS

. lájkolja a Hypnosis Facebook-oldalát ÉS

- bejelöli, hogy részt vesz az eseményen ÉS

- küld egy e-mailt BLIM tárggyal a jatek@recorder.hu címre ÉS

- akit kisorsolunk.

A sorsolás március 6-án, csütörtökön 18 órakor lesz, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

https://recorder.blog.hu/2014/03/03/nyerj_belepot_a_blast_from_the_past_partisorozat_tizeves_szuletesnapjara
Nyerj belépőt a Blast From The Past partisorozat tízéves születésnapjára!
süti beállítások módosítása