David Lynch elhozza a fényt

2014.01.28. 17:19, Frontrecorder

lynch_2.jpg

Tegnap jelent meg David Lynch tavalyi albumának (melyről Merényi Dávid kliprendező írt nekünk kritikát) super deluxe kiadása, rajta néhány remixszel és két bónuszdallal. Utóbbiak közül a hideglelős Bad The John Boy-t már bemutattuk, most pedig meghallgatható a másik pluszszám, az And Light Shines

A filmrendezőzseni The Big Dream című második szólóalbumának díszdobozos kiadása tartalmaz három cédét (az elsőn az eredeti album, a másodikon a bónuszdalok és a remixek gyűjteménye, a harmadikon az összes eredeti dal instrumentális verziója szerepel), plusz egy vinyl kislemezt (rajta a Bad The John Boy és egy másik szám Bastille-remixe), egy 16 oldalas bookletet Lnch fotóival, kihajtható posztert az album borítójával és egy kulcstartót. A kiadvány erősen limitált szériában, mindössze 500 példányban kerül forgalomba. A most közzétett And Light Shines olyan, akár egy Massive Attack-szám, egyfajta evangélikus indusztriál tiphop-blues, amelyben Lynch, mint valami prédikátor különös látomásokat beszél el időutazókról, meg angyalokról, akik a sötétség átszakadása után elhozták a mennyei fényt, "és többé nem volt fájdalom, csak az élő emlékezet teljessége". Ámen.

És ráadásként jöjjenek a lemez dalaiból készült hivatalos remixek is. Elsőként a már említett Bastille-átirat az Are You Sure-ból:

Wishin' Well-t a Hot Since 82 ültette át house-ba:

az album címadó dalát Venetian Snares vette kezelésbe:

és végül a We Rolled Together remixe Björn Yttlingtől, a Peter Bjorn And John egyik tagjától: 

Címkék: david lynch
https://recorder.blog.hu/2014/01/28/david_lynch_elhozza_a_fenyt
David Lynch elhozza a fényt
süti beállítások módosítása