Benézték a Judas Priestet A Simpson családnál, nem maradt el a büntetés

2014.01.14. 15:53, Frontrecorder

judassimpsons.jpg

Az Aerosmith-től a Yo La Tengóig rengeteg zenekar, előadó szerepelt már A Simpson családban a rajzfilmsorozat eddigi 24 éve alatt, de valószínűleg egyikkel sem fordult elő olyan kínos baki, mint a Judas Priesttel, akiket death metalnak tituláltak a január 5-i epizódban. A metálvilág persze zajosan felhördült a kapitális mellélövésre, jött is a vicces helyesbítés a következő héten. 

Az inkriminált részben Homert és a pereputtyát illegális fájlletöltés miatt üldözi az FBI, előlük menekülve Simpsonék a svéd konzulátus épületébe rejtőznek, onnan akarják kifüstölni őket a Judas Priest "death metal" zenéjével. A zenekar az épület előtt leparkolt teherautó platóján adja elő a Breakin' The Law című klasszikusát, de átírt szöveggel, úgy, hogy a refrénben Rob Halford nem a törvény megszegésére, hanem a betartására buzdít (Respecting the law / Copyright law!). Íme:

A Priestről persze mindenki tudja, hogy semmi köze a metál halálhörgős válfajához, kivéve ezek szerint a rajzfilmsorozat íróit, akik ezzel a röhejes tévesztéssel alaposan blamálták magukat. De miután mindenféle metálos fórumokon ízekre szedték őket, korrekt, sőt, vicces módon gyakoroltak penitenciát: a következő heti rész elején Bart Simpsonnal büntetésből leíratták hússzor, hogy "a Judas Priest nem death metal". LOL.

simpsonsjudas.jpg

A világ rendjének teljes helyreállása kedvéért jöjjön azért az eredeti Breakin' The Law:

https://recorder.blog.hu/2014/01/14/beneztek_a_judas_priestet_a_simpson_csaladnal_nem_maradt_el_a_buntetes
Benézték a Judas Priestet A Simpson családnál, nem maradt el a büntetés
süti beállítások módosítása