Lykke Li svéd bűnügyi thrillerben szerepel

2014.01.11. 14:54, Frontrecorder

LykkeLiVogueItalia.jpg

Lassan három éve, hogy az I Follow Rivers-szel világszerte ismertté lett Lykke Li nem jelentkezett saját zenével (a 2011. februári Wounded Rhymes albuma óta a Fleetwood Mac tribute lemezen vagy David Lynch legutóbbi lemezén hallhattuk). A hosszú távollét egy részével el tud számolni, ugyanis elvállalta élete első játékfilmes szerepét a Tommy című svéd bűnügyi thrillerben, amelynek az előzetesét már be tudjuk mutatni.

A svéd mozikban március 14-én nyitó film egy Estelle nevű nőről szól, akinek a férje - azaz a címbéli Tommy - és bűnbandája egy évvel korábban négymillió eurót rabolt el. Ezt követően Tommy, a felesége és a kislányuk elmenekültek az országból, ám az asszony visszatér a tett színhelyére, Stockholmba, hogy behajtsa a férje részét a zsákmányból. A bűnügyi thrillert Tarik Saleh rendezte, ő jegyzi Lykke Li két korábbi klipjét is (az I Follow Rivers és a Sadness Is A Blessing videóját), így nyilván nem véletlen, hogy szerepet ajánlott a filmjében a svéd dalszerző-énekesnőnek, aki egyébként idénre ígéri az új albumát. Ami egyelőre konkrét, az a részvétele a Tommy című filmben, melynek angol feliratos előzetesét lásd alább:

Az I Follow Rivers (rádiók által játszott The Magician-remixe) legújabban a két francia kamaszlány szerelmét elmesélő, a leszbikus szexjelenetével nagy vihart kiváltó Adéle élete - 1-2. fejezet című, nálunk tavaly októberben bemutatott filmben volt hallható, a film brit trailerében is ez szól:

A nyitókép az olasz Vogue 2013 decemberi számában megjelent fotósorozatból való, a képe(ke)t Camilla Åkrans készítette Lykke Li-ről.

Címkék: lykke li
https://recorder.blog.hu/2014/01/11/lykke_li_sved_bunugyi_thrillerben_szerepel
Lykke Li svéd bűnügyi thrillerben szerepel
süti beállítások módosítása