Legyél a Kerekes Band rappere!

2014.01.06. 09:36, rerecorder

kerekes.jpg

Rapper a csárdában címmel indított kampányt az etnofunk Kerekes Band, a kampány célja, hogy tehetséges szövegíró-előadók tűnjenek fel, akik fel is léphetnek a zenekarral annak téli/tavasz eleji turnéján.

Az egri gyökerű Kerekes Band a következő hetekben országos turnéra indul tavalyi, Folklore Man című lemezével (01.17. Miskolc, 01.24. Kecskemét, 02.28. Szeged, 03.01. Budapest, 03.07. Pécs). Az együttes erre az apropóra talált ki egy ötletes feladatot a magukban tehetséget érző dalszövegíró-rappereknek az adott városokban: szöveget írni a Voodoo csárda című instrumentális Kerekes Band-szerzeményre, annak előadását felvenni - akár csak egy webkamerával - és feltölteni a YouTube-ra, ezt pedig elküldeni a zenekarnak a jatek@kerekesband.hu címre és aztán már csak remélni kell, hogy az ő pályaművük bizonyul a legjobbnak. Mert a jutalom bizony az, hogy a legjobb szöveget író rapper fel is léphet a zenekarral és előadhatja szövegét "saját csárdájában."


A KEREKES BAND 25 ÉVVEL EZELŐTTI HÍRADÓS TUDÓSÍTÁSÁT LÁTTAD MÁR?

A Kerekes Band legközelebb január 25-én lép fel Budapesten, a Barba Negrában (Facebook-eseményoldal), a vendég Busta Pista rapper lesz, csak, hogy teljes legyen a rap a nap alatt!

íme, a kampányt ismertető videó:


ez pedig a Voodoo csárda című felvétel, amire a dalszövegeket várja a zenekar:

Címkék: kerekes band
https://recorder.blog.hu/2014/01/06/legyel_a_kerekes_band_rappere
Legyél a Kerekes Band rappere!
süti beállítások módosítása