Klippremier! Venice Valley ft. MMM: Answers

2013.12.16. 22:35, Frontrecorder

vvanswers.jpg

Két eddigi dala (Stay, Answers) után legutóbb magát a Sugár Andor és Hencz Péter alkotta Venice Valley zenekart is bemutattuk Magyarradar rovatunkban, most pedig itt a budapesti formációtól az MMM norvég elektropop csajduóval rögzített Answers laza, tánckoreográfiás klipje.

A videó rendezője és operatőre egyaránt a Venice Valley egyik fele, Hencz Péter volt, őt kérdeztük a koncepcióról, valamint a forgatásról: "Könnyed hangulatú táncos klipet akartunk, a fő inspirációt a '90-es évek együtt táncolós klipjei jelentették, és minden igényt kielégít: a lányok örülnek, mert menő a tánc, a srácok megbeszélik, hogy melyik csaj kinek jön be, meg amúgy az egész együtt tök jól néz ki. Cél volt, hogy keveredjen a Janet Jackson-féle közös koreográfia és a modern skandináv underground popklipek lazasága.
Öt hihetetlenül profi táncos szerepel a klipben, akiknek már a próbákon is imádtuk az ötleteit. Hangsúlyosra terveztük a stylingot, itt újra Gönczy Andival dolgoztunk, aki a ruhák mellett rengeteg ötlettel is segített a forgatás alatt, a helyszín pedig a gyönyörű Have szalon volt a belvárosban. Egy nap volt a forgatás mindössze, de így is annyira belefeledkeztünk a táncosok produkciójába, hogy akár ötször ilyen hosszú számra is elég izgalmas anyagunk lenne."  Ezek után nincs más hátra, mint hogy mi is belefeledkezzünk a Venice Valley új klipjébe, ami itt nálunk látható először, íme:

https://recorder.blog.hu/2013/12/16/klippermier_venice_valley_answers
Klippremier! Venice Valley ft. MMM: Answers
süti beállítások módosítása