És végül, amikor megtalállak: Disco In My Head - Erik Sumo Band-átdolgozás citerára

2013.11.17. 11:00, rerecorder

erik s citera.jpg

Az Erik Sumo Band egyetlen visszatérő-lezáró koncertet ad december 29-én az A38-on, melyre már az összes elővételes jegy elkelt (50 darab még kapható lesz a fellépés napján, 00:00-tól a neten), megjelent egy digitális válogatáslemez és meg fog jelenni egy eltérő dallistájú, nagyon limitált válogatáskazetta a zenekar repertoárjából (ennek a premierje itt a Recorderen lesz), ám most jöjjön egy átdolgozás a Disco In My Headből, melyben a Boglárka Citerazenekar működik közre. És fantasztikus.

Az Erik Sumo Band klasszikus felállásban ad egy visszatérő-lezáró koncertet, melyhez kétféle best of-ot is rendeltek, de például egy önátdolgozást is, melyben az 1994-ben alakult, kilenctagú újpesti Boglárka Citerazenekarnak van nagy szerepe. Az eredetileg a 2010-es The Trouble Soup című második Erik Sumo Band-albumon szereplő kacatpopos dal talán a népi hangszerre átrakott verziójában mutatja igazi arcát. Igazán megható.

a Disco In My Head a Boglárka Citerazenekarral közös citeraváltozatban:


ez pedig a zenekar Bandcampjén digitálisan megjelent best of, a 14 számos The Life And Adventures Of Erik Sumo Band (2005-2013):

Címkék: erik sumo band
https://recorder.blog.hu/2013/11/17/es_vegul_amikor_megtalallak_disco_in_my_head_erik_sumo_band-atdolgozas_citerara
És végül, amikor megtalállak: Disco In My Head - Erik Sumo Band-átdolgozás citerára
süti beállítások módosítása