Dalpremier! Kovary feat. Mórocz Tamás: Black And Green

2013.10.11. 11:07, Frontrecorder

kovarymorocz.jpg

A NEO gitáros-énekesének, Kőváry Péternek a másik énje, Kovary 2010 óta ontja a legkülönfélébb stílusú modern tánczenéket. Áprilisban megjelent Disco Rocking EP-jének nálunk volt a premierje, és most az új számát is mi mutatjuk be elsőként online, az október 14-i hivatalos megjelenés előtt. A Black And Green egy slágeres indie dance dal, melyben a Bermuda-frontember Mórocz Tamás énekel.

KOVARY A ZENEI KEDVENCEIT IS MEGOSZTOTTA VELÜNK.

Black & Green Cover.jpg"Régóta szerettem volna egy táncos indie dalt, ha úgy tetszik egy Kitsuné-stílusú indie disco trekket csinálni. Tomit már több éve ismerem, a régi bandáját a Jacked-et többször is láttam koncerten, és már akkor tetszett, ahogy énekelt. Megvolt a dalötlet, az alap akkordmenet és hangszerelés, és szinte mindenféle instrukció nélkül átküldtem neki, kíváncsi voltam, hogy mit hoz ki belőle. Gyakorlatilag 1-2 nap alatt megkomponálta az énektémát, picit még fésültünk rajta, visszavettünk a tempóból, és pont olyan lett a dal, amilyennek elképzeltem” - összegzi a dal megszületését a dj-ként ugyancsak felkapott Kovary.

Mórocz Tamást pedig a dal szövegéről kérdeztük: "Igazából egy egyszerű történet. Egy éjszakáról szól, amikor elmész egy klubba és észrevétlenül egy olyan érzés fog el, mintha minden tökéletes lenne, a lehető legjobb helyen vagy és a legjobb társaságban. Amikor nem az órádat nézed, nem feszülsz azon, hogy kit fogsz felszedni, és nem is nagyon gondolkozol semmin, csak elvezed ezt a helyzetet. Most biztos mindenki röhög, hogy ilyen amúgy nincs - és igaz is - de jó lenne ha lenne..."

Íme tehát a gondtalan hangulatú Black And Green:

A dal - amelyhez klip is készül - október 14-én kerül ki a Beatportra (majd 28-ától a többi zeneáruházba) a német Kiez Beats kiadó gondozásában, négy remixszel. Alább a Daft Punk Get Lucky-jának átiratával szép nemzetközi sikert aratott Vijay & Sofia Zlatko nu-disco verziója:

https://recorder.blog.hu/2013/10/11/dalpremier_kovary_feat_morocz_tamas_black_and_green
Dalpremier! Kovary feat. Mórocz Tamás: Black And Green
süti beállítások módosítása