A Wu-Tang Clan feje és az Interpol frontembere közös lemezt csinál

2013.10.09. 12:45, Frontrecorder

rzabanks.jpg

Akik hallották az Interpol frontemberének év eleji hiphop mixtape-jét, azok tudják, hogy Paul Banks bírja és érzi a műfajt (akik még nem, azok itt csekkolhatják), de az még így is meglepő fejlemény, hogy az énekessel jelenleg nem más, mint a Wu Tang Clan-vezér RZA dolgozik egy új lemezen. Na erre tényleg kíváncsiak leszünk!

AZ INTERPOL FŐ ZENESZERZŐJÉVEL TAVALY INTERJÚZTUNK.

A nemrég néhány koncert erejéig Ol' Dirty Bastardot hologramon feltámasztó Wu-klán feje a Rolling Stone-nak beszélt a kollaborációról: "Imádom Pault. Már hat hónapja dolgozunk [a lemezen]... Két hetet volt itt nálam, van a stúdiómnak egy vendégháza. Zeneileg most ez az, amin teljes szívből rajta vagyok." És hogy miért pont Paul Banks? "Van egyfajta energiája. Arra gondoltam, ha összetesszük a szendvicseinket, abból nagyszerű dolog sül ki" - mondta az Interpol alapítójáról RZA, aki azt a mézesmadzagot is elhúzta, hogy a közösen írt dalaik "nagyon, nagyon különböznek attól, amit általában csinálok, teljesen egyediek, és furák". De hogy meghalljuk, ez pontosan mit jelent, arra még várni kell: a producer-rapper szerit akár egy évbe is beletelhet, mire befejezik az albumot, ami a Warnernél jelenne meg.

A WU-TANG KLÁNTAG INSPECTAH DECKET A BALATON SOUNDOS FELLÉPÉS UTÁN CSÍPTÜK EL.

RZA a Wu Tang jövőjéről persze nem mondott semmi konkrétat, csak hogy a "Wu örök", és már az is egyre kevésbé valószínű, hogy az erre az évre ígért új lemez napvilágot lát. Az iskolateremtő első lemez, az Enter The Wu-Tang (36 Chambers) ugyanakkor november 9-én lesz húszéves. 

https://recorder.blog.hu/2013/10/09/a_wu-tang_clan_feje_es_az_interpol_frontembere_kozos_lemezt_csinal
A Wu-Tang Clan feje és az Interpol frontembere közös lemezt csinál
süti beállítások módosítása