Heti Top 10: Lady Gaga legzavarbaejtőbb meztelenkedései (18+)

2013.09.08. 22:34, Frontrecorder

ladygagaterryindex.jpg

Lady Gaga nem sokat cicózott, inkább cicizett és az Applause című klipdallal beharangozott új albumának felvezetését a meztelenkedésre építette: melltartóban vagy átlátszó felsőben mutatkozik az utcán, cérnavékony tangabugyit visel díjátadón, a legújabb divatmagazinos fotósorozatában pedig teljesen pucér. Persze Gaga rutinos vetkőző - összegyűjtöttük róla a tíz szerintünk legzavarbaejtőbb ruhátlan / alig ruhás fotót.

10.

Az idei MTV VMA díjkiosztón ugyan Miley Cyrus lopta el a showt a twerkölésével, Gaga csak feneket villantott, igaz, azt elég fullban:

ladygagavma.jpg

9. 

Lady Gaga itt pedig cicit villant egy házi videóban, ami karácsonykor készült és az édesanyja vette fel, amint otthon zenére ugrabugrál. A teljes videó megnézhető itt.

ladygagahomevid.jpg

8.

Idén nyáron, egy NeYork-i hotelszobában:

ladygagahotel.jpg

7.

Stage diving a 2010-es Lollapalooza fesztiválon:

ladygagalollapaloozastagedive.jpg

6. 

A Vanity Fair magazin 2012. januári számában. A listán a kakukktojás, ez a kép kifejezetten szexi és izgató.

ladygagavoguenaked.jpg

5. 

Ez a kép is művészien erotikus, de azért már gagásan freak. Egy screen shot az énekesnő Fame parfümjéhez készült reklám-kisfilmből:

ladygagafame.jpg

4

A trash-fotó királya, Terry Richardson előszeretettel és gyakran fényképezi Gagát - nemrég azt is lekapta, ahogy megköpölyözik-, 2011-ben még egy fotóalbum is megjelent Lady Gaga x Terry Richardson címmel. Az alábbi kép ebből a könyvből való:

ladygagavsterryrichardson.jpg

3. 

JAY Z-hez hasonlóan Gaga is felfedezte magának a performansz-művész Marina Abramović-ot, és szerepet vállalt a művészek előadói stapabírását növelő Abramović-módszert oktató intézet létrehozására indított Kickstarter-kampány videójában. A célként kitűzött összeget sikerült összekalapozni, amiben valószínűleg szerepe volt Gaga pucérkodásának is. Egy screen shot a videóból:

LadyGagaAbramovic.jpg

2. 

Gaga bondage-ban! Egy végül nem publikált, de persze az internetre kikerült kép azok közül, amiket Nobuyoshi Araki készített a japán Vogue számára 2009-ben:

ladygagabondage.jpg

MÉG TÖBB, CSAK FELNŐTTEKNEK VALÓ ZENÉSZFOTÓ ÉS VIDEOKLIP KATTINTÁS UTÁN!

1.

Miss Germanotta a V magazin idei őszi számában merészkedett legtovább a meztelenkedés terén (a fotósorozatot az Inez & Vinoodh páros készítette, akárcsak az ARTPOP album borítóját): loboncos boszorkányhaj, arcon, mellen szétmaszatolt fekete festék, rúzzsal bekent mellbimbók és pantomim-smink - ez itt kérem... ööö... művészet!

ladygagavmagazine2.jpg

ladygagavmagazine3.jpg

ladygagavmagazine.jpg

https://recorder.blog.hu/2013/09/08/heti_top_10_lady_gaga_legzavarbaejtobb_meztelenkedesei
Heti Top 10: Lady Gaga legzavarbaejtőbb meztelenkedései (18+)
süti beállítások módosítása