Paul McCartney soha nem vonul vissza - Új címmel új dal az Új című új nagylemezről

2013.09.01. 16:10, rerecorder

paul-mccartney-new-770.jpg

Oké, senki nem is gondolta, hogy Macca valaha is vissza fog vonulni, de ezt most személyesen ő maga erősítette meg, hiszen október 14-én jelenik New című vadonatúj albuma és a héten megkezdte a felvezető kampányt az első, New című kislemezzel (melynek Mark Ronson volt a producere) és egy ilyen nyilatkozattal.

paul-mccartney-new.jpgMcCartney a Beatles feloszlása, 1970 óta huszonhárom stúdiólemezt adott ki különböző neveken (Paul McCartney, Paul & Linda McCartney, Wings, Paul McCartney & Wings - és akkor a Firemanként kiadott, Youth-szal közös elektronikus, vagy a sokféle néven megjelentett klasszikus zenei lemezeket nem számítottuk), új albuma tehát a huszonnegyedik lesz. Az október közepén érkező kiadványról Sir Paul a héten mutatta be az első kislemezt, és a Ronson felügyelte New erős dal lett, jól eltalált hangszereléssel. Az idei évet jellemző komoly és hülye visszatérési stratégiákban McCartney ezzel a New/New lemezcímmel és a balra látható laza borítóval vette ki a részét - na meg egy jó album ígéretével, amit a közreműködő producerek névsora támaszt alá: Ronson mellett Ethan Johns, Paul Epworth és az örök Beatles-producer, George Martin fia, Giles Martin dolgozott a lemezen.


MCCARTNEY NYOLCVANAS ÉVEKBELI, BITRENGETEGBEN ELVESZŐ LEMEZEIRŐL ITT ÍRTUNK.

McCartney tavaly is kiadott egy albumot, de a Kisses On The Bottomon javarészt tradicionális pop és jazzdalok feldolgozásai szerepeltek, úgyhogy az új New a 2007-es Memory Almost Full korrekt, de nem kiemelkedő dalai után az első originális McCartney-ket sorakoztató anyag lesz. Macca egy chicagói rádiónak nyilatkozott: "A legfontosabb, hogy imádok zenét készíteni. Ha visszavonulnék, akkor is pontosan ugyanezt csinálnám, úgyhogy nem megyek nyugdíjba. Különben is, mitől vonulnék vissza? Nem a pénzért csinálom."

akkor hallgassunk meg egy nagyon jól sikerült Paul McCartney-dalt:

Címkék: paul mccartney
https://recorder.blog.hu/2013/09/01/paul_mccartney_soha_nem_vonul_vissza_uj_cimmel_uj_dal_az_uj_cimu_uj_nagylemezrol
Paul McCartney soha nem vonul vissza - Új címmel új dal az Új című új nagylemezről
süti beállítások módosítása