Magyarradar – The Bosky

2013.08.20. 14:13, rerecorder

boskyfoto_OFFICIAL.jpg

Kik ezek? Honnan jöttek? Mit akarnak? Ég a fejük? Valami szupergroup? Hogy kerültek a rádióba? Koncertezni is fognak? De akkor már nem lesz titkos? Vagy vödörrel a fejükön játszanak? The Bosky. Augusztus 22-én 23:30-kor minden kiderül a SZIN színpadán.

Megalakulás éve: 2012

Tagok: Sam Small (gitár), Sab (billentyűsök, samplerek, ének), Jancsó (ütőhangszerek), Boskihansky (basszus, ének)

Stílus: New York Acid, vagy ’rogg’, ahogy tetszik.

Hatások: Elhúzódó gyermekkori traumák, ki emlékszik már arra pontosan, de a death metal 1987 körül például igen, aztán még metál, fusion, elektro, de lényegében felsorolhatatlan, a Bosky tagjai általában az ösztöneikre hallgatnak. Mark Hollis-t és Arthur Rimbaud-t azért kiemelnénk!

Kiadó: Dob+Majom vagy valami ilyesmi.

bosky.jpg

Történet: Egyelőre kissé zavaros, ahány tag, annyi verzió. „“B” felhívott, hogy kéne neki olyan gitáros, akinek van néhány pedálja és nem fél azt használni. Nekem volt.  (És nem féltem.)”. Aztán: „túl sokszor találkoztam az énekessel a stúdiómban, ez lett a vége! Véletlenszerű vagy sorsszerű?!” És még: „egyszer kaptam egy érdekes instrumentális elektronikus zenei alapot  Jutasi Tomitól, amire egyszerűen csak elkezdtem énekelni az autóban. Minden passzolt.” Végül: „úgy írtuk “S”-sel az első közös dalunkat, hogy még nem is ismertük egymást (ez volt a Sick And Tired)”.

Megjelenések: Váratlanul, hívatlanul bárhol, amúgy meg számos, egészen pontosan két dal (Looking Glass, Sick And Tired), ami már szól a rádiókban.


A KÉT DALBÓL AZ EGYIK A RECORDEREN KERÜLT BEMUTATÁSRA.

Küldetés: Akusztikus gitárok teljes körű felszámolása. 220 voltot minden sajtreszelőbe!!! Anarchia, vagy valami hasonlóan erős változás és világhallo.

Jövőkép: Reményteli és homályos, azaz mindig zavaros, de szép. Egyenlőre az első koncert a Sz.I.N.-en és egy zenekari ’gruppen’ a próbateremben...

Szexepil: Sorrendben: Achilles-ín, orrsövényferdülés és zsinór nélküli majomkodás gitárral színpadon, sub ládákon és ahol még van áram.

Mellékprojektek: Egyik tagunk a Mattel endorser és egy P.S.Overdrive fedőnevű magánügy 100%-os tulajdonosa, másik tagunk mészáros.

Legnagyobb eredmény, elismerés: Nem sok jut el hozzánk, volt egy-két hátba veregetés, amelyik őszintének tűnt, túléltük a Taigetoszt és van akinek már az is elismerés, hogy basszusgitáros is lehet a mikrofon előtt.

fotó: er & csapó dániel


a Bosky legfrissebb szerzeménye, a Can't Wait:


a Sick And Tired című második The Bosky-dal:


a Looking Glass című első szám:



fotó: er & csapó dániel

https://www.facebook.com/thebosky

https://recorder.blog.hu/2013/08/20/magyarradar_the_bosky
Magyarradar – The Bosky
süti beállítások módosítása