John B hálás a magyar egészségügynek

2013.08.19. 14:00, rerecorder

john b 2.jpg

A Nagyon Balaton fesztiválsorozat legaktuálisabb nemzetközi fellépőket sorakoztató eseménye a Balatonvilágoson zajló B My Lake Fesztivál, ahol az első napon, azaz augusztus 18-án, tegnap Carl Craig, Tiga, Tensnake vagy éppen Lindström mellett fellépett John B, angol drum'n'bass DJ/producer is. Aki ma kiposztolt egy fotót a Facebookjára, amin magyar kórházi dolgozókkal bohóckodik. Mi történt?

Nos, semmi tragikus, sőt. John B a képaláírás alapján is nagyon hálás a meg nem nevezett budapesti kórház dolgozóinak: Nagyon sokkal tartozom ezeknek az arcoknak - mesés ápolók Budapesten, akik cserélgették a kötéseimet a hétvégén. Nem tudtam volna fellépni a fesztiválon a segítségük nélkül. #kusunummm".

Országimázs fakkje! John B a kilencvenes évek közepe óta a drum'n'bass-színtér egyik meghatározó alakja (aki azért elkalandozik más műfajokba is), feltűnő öltözködéséről és hajviseletéről is ismert, no és arról, hogy bárhol képes partit kialakítani. A képen látható, meglehetősen jó arcoknak tűnő "mesés nővérek" egy egy hónappal ezelőtti műtét állandó cserére szoruló kötéseit cserélték ki John B tegnapi fellépése előtt és utána ma is, és minden bizonnyal tökéletes munkát végeztek.

A B My Lake ma és holnap is folytatódik Világoson a Club Aliga üdülőközpontban. Ma sokan mások mellett Extrawelt, Josh Wink, holnap, augusztus 20-án a Harlem Shake-őrületért felelős Baauer és DJ Hell pörgeti a lemezeket.


HA MÁR BALATON ÉS ZENE - MIK PÖRÖGTEK A TÓ KÖRÜL AZ ELŐZŐ ÉVTIZEDBEN?


John B másfél órás tavalyi szettje a D&BTV-nek:

https://recorder.blog.hu/2013/08/19/john_b_halas_a_magyar_egeszsegugynek
John B hálás a magyar egészségügynek
süti beállítások módosítása