Lelkesítő őszi programok: Washed Out, Forest Swords, Vladislav Delay, Tirzah & Micachu Bp-en

2013.08.12. 19:15, rerecorder

Washed-Out-e1359132112274.jpg

Még vége sincs a nyárnak, de az ősz máris nagyon erős zenei programokat ígér. A Trafóban folytatódik a Electrify Series csupa előremutató fellépővel (Vladislav Delay, Forest Swords, Tirzah & Micachu), a szokásos őszi Electronic Beats fesztivál első ismertté vált idei neve pedig szintén jó hír: a második lemezével éppen ma, augusztus 12-én jelentkező Washed Out lép fel a Millenárison.

A Trafóban szeptember 21-én rendezik az Electrify Series Vol. II. melyen (a tavaszi Laurel Halo/Andy Stott páros után) idén is csupa aktuális, izgalmas fellépő vesz részt. Vladislav Delay persze már a legnagyobb nevek egyike az elektronikus zenében, de a mai napig meglepetéseket okoz újabb kiadványaival. Forest Swords Dagger Paths című albumértékű EP-je több Recorder-szerző évvégi listáján tűnt fel 2010 végén, a hipnotikus, behatárolhatatlan elektronikus zenét készítő előadó (aki különben Matthew Barnes egymagában) augusztus 26-án jelenteti meg Engravings című bemutatkozó albumát, aktuálisabb nem is lehetne budapesti fellépése. A Tirzah & Micachu páros pedig egy több mint ígéretes együttműködés, immár a sokadik Micachu pályáján, akit aki már látott élőben, az garantáltan ott lesz ezen az eseményen is.

Az Electrify Series Vol. II. Facebook-eseményoldala

VLADISLAV DELAY-INTERJÚNK A LEGUTÓBBI NAGYLEMEZ MEGJELENÉSEKOR KÉSZÜLT.


Az október 25-i Electronic Beats-ről egyelőre csak egy név vált ismertté, de az szintén zenebuzi-bugyi/gatyanedvesítő: a második albumát ma megjelentető, azt vidám állatkerti videóval felvezető egykori chillwave-király, szerintünk nu-balearic-császár Washed Out. 

Facebook-eseményoldal


Soha rosszabb bejelentéseket!


íme, Tirzah & Micachu a napokban közzétett friss közös dala, az I'm Not Dancing:


ez pedig az új Washed Out-klip, a Don't Give Up:

https://recorder.blog.hu/2013/08/12/lelkesito_oszi_programok_washed_out_forest_swords_vladislav_delay_tirzah_micachu_budapesten
Lelkesítő őszi programok: Washed Out, Forest Swords, Vladislav Delay, Tirzah & Micachu Bp-en
süti beállítások módosítása