Teltházas a szombat a Balaton Soundon, de lesz online közvetítés

2013.07.09. 17:42, rerecorder

bs.jpg

A MasterCard Balaton Sound fesztiválra már jóval az esemény megkezdése előtt elfogyott az összes bérlet, és most már a szombati napijegyek is elkeltek, sőt a kemping is teltházas. A Telekom és az Ustream együttműködésének köszönhetően azonban online is megtekinthető lesz számos koncert és fellépés.

Csütörtökre, péntekre és vasárnapra még korlátozott számban kaphatók napijegyek, siessen, aki nem akar lemaradni például csütörtöki programajánlatunk szerint a partizásról.

A szervezők mindenki figyelmét felhívják arra, hogy utcai árusoktól, jegyüzérektől ne vásároljanak belépőjegyet, ezek eredete ugyanis nehezen ellenőrizhető. Hamis vagy már beváltott jeggyel pedig senkit nem engednek be a fesztiválra.

Európa legjobb közepes méretű fesztiváljának kapui szerdán nyílnak meg, ezen a napon a kempingbe költözhetnek be a vendégek és egy színpadon zajlanak programok, a fesztivál csütörtökön indul.

A Telekom jóvoltából viszont a fesztivál történetében először lesz online közvetítés a Telekom és a Ustream együttműködésének köszönhetően számos koncert élő streaming közvetítését bárki követheti majd a www.telekom.hu/fesztivalok oldalon. A fesztiválon  a Telekom jóvoltából élményekkel is lehet fizetni. Akik Instagram alkalmazással* megosztják élményeiket, azok a gyűjtött pontokért koktélt és fesztiválkellékeket vásárolhatnak. Akik különleges, mozgó partyfotókat szeretnének készíteni, azok a "Gif it to me" fotósok segítségével ezt is megtehetik. Továbbá az élményeket, videókat és képeket akár azonnal meg is oszthatják a Zamárdiba érkezők a Telekom villámgyors 4G hálózatának segítségével, akár a Telekom internetkamionjának hűvösében. Akik pedig csak egy kis ejtőzésre vágynak, azok a kempingben a hatalmas, magentába játszó spirál árnyékában pihenhetik ki a Defender DJ aktív közreműködésével átmulatott éjszakákat. A Zamárdiba utazók kényelmét szolgálja a kisbuszos transzfer, amelyet a Telekom biztosít a fesztiválterület és a vasútállomás között.

*Az alkalmazások letöltéséhez és használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele vagy Wi-Fi kapcsolat szükséges. Használatuk adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint szerint számlázódik.

** a használathoz a 4G/LTE technológiával lefedett területen 4G/LTE-képes mobil eszközre és 4G/LTE-képes díjcsomagra van szükség.

nyitókép: Kálló Péter

https://recorder.blog.hu/2013/07/09/telthazas_a_szombat_a_balaton_soundon_de_lesz_online_kozvetites
Teltházas a szombat a Balaton Soundon, de lesz online közvetítés
süti beállítások módosítása