The Bosky: Sick And Tired (dalpremier)

2013.07.02. 10:00, rerecorder

boskyfoto11.jpg

Ki az a Bosky? Mi az a Bosky? Na ez, az, amit mi sem tudunk és az első zenekari fotóból sem derül ki. De az biztos, hogy ismert zenészekből alakult kvartettről van szó és az is, hogy első angol nyelvű, groove-os gitárpop dalukat június eleje óta játssza a Petőfi rádió. És most itt a második premierje.

A Bosky 2012 legvégén alakult, a kvartett egyelőre annyit árul el magáról, hogy létrejötte véletlenek sorozatának köszönhető. Mind a négyen népszerű zenekarok tagjai, főképp az énekes szerepe sztereotip, éppen ezért döntöttek a mellett, hogy eleinte csak dalaikkal legyenek jelen, csak a zene számítson. Az augusztus közepén esedékes első koncertig nem szándékoznak felfedni a tagok kilétét. Na meg amúgy is azt gondolják, hogy "csak a produkció számít, minden más cukormáz." Az említett első fellépés augusztus 22-én lesz 23.30-kor a SZIN-en, ahol többnyire angol nyelvű dalaikat játsszák, bár ígérnek néhány magyar szerzeményt is.

Ha a tagok nevét egyelőre nem is, a Bosky jelentését sikerült megfejteni. Sok más (részeg, isteni, árnyas) mellett ez áll a zenekarnév mögött: The act of getting or recieving oral sex. "Last night I was so drunk I didn't realize that she was giving me bosky." Hm. de vajon kik ezek?

a Sick And Tired című második Bosky-dal itt hallható először:


a Looking Glass című első szám:



fotó: er & csapó dániel

https://www.facebook.com/thebosky

https://recorder.blog.hu/2013/07/02/the_bosky_sick_and_tired_dalpremier
The Bosky: Sick And Tired (dalpremier)
süti beállítások módosítása