Férfimodellek kórusa énekli a Get Lucky-t

2013.06.06. 16:31, Frontrecorder

getluckythombrown.jpg

Ígérjük, ez az utolsó Get Lucky-feldolgozás, amit mutatunk, de ezt muszáj, mert tényleg rendhagyó: hetven férfimodell énekli  - nagyon hamisan, de szórakoztatóan - a Daft Punk hazánkban is listavezető gigaslágerét Duckie Brown, Michael Bastian és Thom Browne aktuális menswear kollekcióinak ruhadarabjaiba öltöztetve.

Merthogy a videó az Amerikai Divattervezők Tanácsa által hétfőn este New Yorkban rendezett idei CFDA Awards-ra készült és az év férfiviselet-tervezője díjának jelöltjeit mutatja be. A divat Oscarjának is nevezett elismerést végül az elsősorban formabontó öltönykreációiról ismert Thom Browne nyerte, aki 2006-ban már megkapta ugyanezt a kitüntető címet.

Íme Thom Browne fenti videóban is látható 2013/2014 őszi-téli kollekciója:

Ez pedig egy amatőr felvétel a tervező 2013 tavaszi/nyári kollekciójának párizsi bemutatójáról:

Végül, az haute couture férfiruhákkal éles kontrasztban mutatunk valami egészen lehangolóan hétköznapi stílust  - ráadásul pont a Daft Punktól! Ahhoz képest, hogy a duót újfent a Saint Laurent vezető tervezője, Hedi Slimane öltözteti, a színfalak mögött, civilben, robotsisak nélkül Thomas Bangalter és Guy-Manuel de Homem-Christo a legkevésbé sem öltözik sikkesen, mint az alábbi, a Columbia lemezkiadó belsős rendezvényén készült fotó bizonyítja:

dpunmasked.jpg

Címkék: divat daft punk
https://recorder.blog.hu/2013/06/06/ferfimodellek_korusa_enekli_a_get_lucky-t
Férfimodellek kórusa énekli a Get Lucky-t
süti beállítások módosítása