Sub Bass Monster mókás új videója a hét éve várt negyedik lemezhez (+ lemezinfók)

2013.06.03. 15:30, rerecorder

sub bass monstar.jpg
Új videóval tért vissza Sub Bass Monster, Gyulafirátót elsőszámú rappere, aki hét éve várakoztatja friss albummal rajongóit, de a június 10-én kijövő Fekete album című nagylemez Ne sírj anyám című dalához most végre megérkezett a mókás első klip.

A hétvégén új videóval jelentkezett az ezredforduló - és úgy általában is a magyar hiphop történetének egyik - legsikeresebb rappere, Sub Bass Monster is. Sub Bass utoljára 2006-ban adott ki albumot, azóta csak szórványosan jelentkezett új felvétellel (betétdal a Mázli című filmhez 2008-ban, Mista Slota címmel egy tiltakozás a szlovák nyelvtörvény ellen 2009-ben, AHA címmel egy felvilágosító dal Sári Évivel közösen 2011-ben), illetve működött közre mások anyagain (Animal Cannibals, Hősök, Funktasztikus). Tavaly novemberben aztán a Hol van már a lemez? című vicces felvezető dallal tényleg megérkezett a Fekete Lemez című negyedik album reménye, melyet egy hónapja követett a Ne Sírj Anyám című raggás trekk audiováltozata, és azt most ez a szép új klip.

A Fekete lemez június 10-én jelenik meg, lesz hozzá budapesti albumpremier is. A 17 számos anyagon szerepel a már ismert öt, albumon még nem szereplő Sub Bass-dal (Mázli, Mista Slota, AHA, Hol van már a lemez?, Ne sírj anyám), kilenc új felvétel és három közjáték, amiből a két és fél perces Intro is szinte teljes értékű dal, versszakokkal, refrénnel a koncertek előtti hangbeállás izgalmairól. Az album először cd-n jön, ki, de címéhez hűen néhány hónap múlva érkezik majd belőle a vinyl-kiadás!

A Ne sírj anyám klipjét Galler András 'Indián' rendezte, Sub Bass Monster mesél a forgatásról: "már régóta szerettünk volna együtt dolgozni Indiánnal és miután megmutattam neki a dalt, rengeteg ötlete támadt. Lejöttek Gyulafirátótra, ahol a barátok, utcabeliek szereplésével forgattuk le a videót. Persze ahogy leértek, egyből leszakdt az ég, hatalmas eső volt, úgyhogy kellett kicsi izgulni is, de ameddig felvettük a klipben fekete-fehér szobajeleneteket, addig a vihar is elvonult, épp ezért is lettek ilyen szépek a színek és fátyolfelhős kék az ég. Mókás jelenetek egész sora történt a forgatáson, amit persze egy kis bátorító itallal is feldobtunk és ennek következtében a klipforgatás vége már főleg jó hangulatban zajlott. Használtunk mindenféle trükköket is, például a fejnagyításhoz, a dülöngélésekhez, vagy amikor a szárítókötélen lógok, hogy mást ne mondjak van itt molnár-kocsira rászikszalagozott szereplő és a seprővel kergetőző néni is annyira profi volt, hogy csak egyszer kellett felvenni a jelenetét!"

SUB BASS MONSTER ITT SOROLJA A RECORDERNEK KEDVENC SPORTOLÓIT!

a Ne sírj anyám klipje:


a következő nagy, zenekari Sub Bass Monster-koncert június 22-én lesz Siófokon

https://recorder.blog.hu/2013/06/03/sub_bass_monster_mokas_uj_videoja_a_het_eve_vart_negyedik_lemezhez
Sub Bass Monster mókás új videója a hét éve várt negyedik lemezhez (+ lemezinfók)
süti beállítások módosítása