A Daft Punk tagjai elnéztek a Monacói Nagydíjra (fotógaléria)

2013.05.26. 19:07, Frontrecorder

dpf1.jpg

Mint arról mi is beszámoltunk, a Forma-1 hétvégén rendezett Monacói Nagydíján a Lotus csapatában versenyző finn Kimi Räikkönen autója egyedi Daft Punk-festést kapott, beleértve a francia duó logóját. Ez végül ma délután nem hozott szerencsét a versenyzőnek (nem sokkal a cél előtt ütközött, defektet kapott, végül a 10. helyen futott be), ahogy az sem, hogy a robotsisakos páros a helyszínen drukkolt neki. Viszont legalább őrülten dögös fotók készültek a Daft Punk két tagjáról, ahogy a nevükkel ellátott autóversenyző overálban feszítenek.

ÉS VAJON AZ ÚJ DAFT PUNK-ALBUM DUPLA VINYL KIADÁSÁT KI NYERI MEG TŐLÜNK?

Azt nem tudjuk, Thomas Bangalter és Guy-Manuel de Homem-Christo szereti-e a Forma-1-et vagy ez csak egy újabb kihagyhatatlan PR-alkalom volt, de végül is mindegy, mert ismét valami utánozhatatlanul kúl dolgot műveltek. A Lotus a twitteroldalán lelkesen dokumentálta a duó látogatását, az alábbi képeket onnan vettük (az elsőn balról jobbra Bangalter, Räikkönen. a Lotus másik pilótája, Romain Grosjean és de Homem-Christo látható).

BLMHoMMCUAAUiGv.jpg

BLMslhACAAEQI4q.jpg

BLMXdRGCcAEbHuz.jpg

BLL-1AFCMAAMvcW.jpg

A Daft Punk és a két versenyző bevonulásáról készült tévéfelvétel:

Ez pedig az egész kaland azóta közzétett teljes, hivatalos reklámvideója, amelyet, mint kiderült, a svéd kliprendező-géniusz Jonas Åkerlund jegyez:

Címkék: forma-1 daft punk
https://recorder.blog.hu/2013/05/26/a_daft_punk_tagjai_elneztek_a_monacoi_nagydijra_fotogaleria
A Daft Punk tagjai elnéztek a Monacói Nagydíjra (fotógaléria)
süti beállítások módosítása