Beyoncé a beachen a Bahamákon, bikinikben

2013.04.25. 13:39, Frontrecorder

beyoncebahama.jpg

Beyoncé, azaz bocsánat: Mrs. Carter a H&M idei nyári kollekciójának reklámarca, így a nyomtatott hirdetések és óriásplakátok mellett egy videoszpotban is látható az énekesnő a svéd ruhamárka aktuális szezonális kollekciójának darabjaiban, többek közt szexi bikinifürdőruhákban. A Standing On The Sun című új dalára Jonas Akerlund rendezett másfél perces reklámfilmet, mutatjuk rögtön, de szólunk előre: forróbb a napnál. 

LEGUTÓBB MICK JAGGER LÁNYA ÉS VANESSA PARADIS NÉPSZERŰSÍTETTE A H&M RUHÁIT.

Igazán nem akarjuk elbliccelni ezt a posztot - de mit lehetne ehhez még hozzáfűzni? Na jó, annyit, hogy a klipes hatású szpotot Nassauban, a Bahama-szigetek fővárosának tengerpartján forgatták, míg a dal Sia és Greg Kurstin szerzeménye. A teljes dalt május 2-án, a kollekcióval egy időben teszik elérhetővé a H&M honlapján. Addig itt ez a szó szerinti teaser, amelyben Beyoncét nemcsak hogy fekete fürdőruhában, de fekete hajjal is megcsodálhatjuk, egy trópusi sziget királynőjeként:

A kollekciót bemutató képeket Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítette szintén Nassauban, íme belőlük néhány:

beyoncehm3.jpg

beyoncehm4.jpg

beyoncehm1.jpg

Beyoncénak ez már a második új dala, amit terméknépszerűsítéssel egybekötve villant meg, az első a Timbaland  producelte Grown Woman volt a Pepsi reklámszpotjában:

Két további, elvileg a soron következő, ötödik albumára szánt dalából pedig a Soundcloudon tett ki egy-egy részletet:

Címkék: divat beyoncé
https://recorder.blog.hu/2013/04/25/beyonce_a_beachen_a_bahamakon_bikinikben
Beyoncé a beachen a Bahamákon, bikinikben
süti beállítások módosítása