Két magyar klipre is lehet szavazni a Berlin Music Video Awards-on

2013.04.09. 11:57, Frontrecorder

berlinvma.jpg

Április 24-28. között rendezik meg a Berlin Music Video Awards-ot, az egyik legnagyobb európai klipversenyt, amelynek elődöntőjébe két magyar alkotás is bejutott: a Dillinger Escape Plan-től a Parasitic Twins, illetve a Soerii & Poolek Odettel közös Pusszy-jának videója. Mindkét klipre lehet szavazni online.

Berlin Music Video Awards-ra március 20-ig lehetett klippel nevezni. A beadott művekből 10 kategóriában 10 klipet választott ki a fesztivál szakmai zsűrije. A kategória elődöntőseiből a zsűri, a fesztivál közönsége, valamint az online leadott szavazatok alapján kerülnek ki a kategóriánkénti győztes klipek, amelyek aztán megmérkőznek a legjobb produkció fődíjáért (1000 euró és jelentős médiatámogatás). Az elődöntősök közé a túlnyomórészt feltörekvő, vagy nemzetközileg kevéssé ismert előadók mellett bekerült egy-egy klipjével néhány nagy név is, mint a Justice, az Alt-J, a Modeselektor, a Vitalic és a Die Ärzte. A Berlin Music Video Awards-on hazánk két videóval van versenyben: a Dillinger Escape Plan Merényi Dávid által rendezett Parasitic Twins-e a legjobb színész/rendező kategóriában indul a Knife és a Sigur Rós klipjeivel együtt, míg a Soerii & Poolek és Odett Pusszy-ja, amely (a Recorder magazin kilencedik számának címlapfotóját jegyző) Miki357 munkája, a merész, avagy Most Trashy zenés videók között szerepel, többek közt Sébastien Tellier és Otto Von Schirach vetélytársaként.

Az internetes szavazás már elindult, voksolni a Dillinger Escape Plan-re itta Soerii & Poolekre itt lehet, a Vote gombra kattintva.

Alább pedig az idei Berlin Music Video Awards két magyar versenyklipje:


https://recorder.blog.hu/2013/04/09/ket_magyar_klipre_is_lehet_szavazni_a_berlin_music_video_awards-on
Két magyar klipre is lehet szavazni a Berlin Music Video Awards-on
süti beállítások módosítása