"Ha kefélsz, akkor valószínűleg éppen szexelsz" - derül ki Reggie Watts klipjéből

2013.04.09. 20:32, Frontrecorder

reggiewatts.jpg

Mármint azok számára, akik esetleg ezzel nem lettek volna eddig tisztában. A zenész-komikus Reggie Watts további falrengető megállapításokkal is szolgál If You're Fucking, You're Fucking című szexuális felvilágosító videójában, például azzal, hogy amennyiben nem kefélsz, akkor jó eséllyel éppen nem szexelsz. WTF?

A Stuttgartban született boglya hajú amerikai stand-up komikus-zongorista-billentyűs-énekes legújabb száma persze, ha nem esett volna le, egy instant humorbomba, amellyel Watts a szexuális tanácsadást vette célba nem túl kifinomultan, de annál hatásosabban; a végén, amikor a telefonos forróvonalát hívókat igazítja el, hogy ők most kefélnek-e vagy sem, már tényleg hangosan röhögünk:

Reggie Watts komikusként szerepelt egy rakás amerikai tévéshowban, az Adult Swim felnőtteknek szóló csatorna műsoraiban, illetve számos zenei fesztiválon. Alapító énekes-frontembere a Maktub nevű seattle-i funkrock zenekarnak, de játszott a Soulive dzsesszfunk együttessel, a Still Going diszkóformáció lemezén, a brit beatbox-fenomén Beardyman oldalán és az LCD Soundsystem filmen is megörökített búcsúkoncertjén, illetve szerepelt a Hot Chip Night & Day című slágerének klipjében. A fenti videója a Jash nevű YouTube-csatorna számára készült, amelyet Watts Michael Cera színésszel (Superbad, Juno, Scott Pilgrim a világ ellen),  valamint Sarah SilvermanTim Heidecker és Eric Wareheim (Tim & Eric) komikusokkal közösen futtat.

Címkék: reggie watts
https://recorder.blog.hu/2013/04/09/_ha_kefelsz_akkor_valoszinuleg_eppen_szexelsz_derul_ki_reggie_watts_klipjebol
"Ha kefélsz, akkor valószínűleg éppen szexelsz" - derül ki Reggie Watts klipjéből
süti beállítások módosítása