Marilyn Manson és Courtney Love is szerepel a Saint Laurent portrésorozatában

2013.04.04. 12:08, Frontrecorder

yslslimaneindex.jpg

Marilyn Manson, Courtney Love, Kim Gordon (Sonic Youth) és Ariel Pink szerepel azokon a fotókon, amelyeket a párizsi Saint Laurent divatház kreatív igazgatója, Hedi Slimane készített. A képekben az a pláne, hogy tulajdonképpen önimázsportrék: a zenészek maguk választottak ruhadarabokat a Saint Laurent kollekcióiból, de a beállítást, az arckifejezést, a pózokat is ők határozták meg, attól függően, hogyan akarták láttatni magukat. Lássuk!

Courtney Love-ról a fotók saját otthonában készültek:

courtneyloveysl.jpg

SLIMANE COURNTEY LOVE ÉS KURT COBAIN LÁNYÁT IS MEGÖRÖKÍTETTE, ÍME.

Kim Gordon:

kimgordonysl.jpg

Ariel Pink:

arielpinkysl.jpg

A képeket a Dazed Digital oldaláról vettük.

A zenészekről fotónaplót is vezető Hedi Slimane a fenti portrék előtt is készített - irányított - fotósorozatot zenészekkel a Saint Laurent számára. Első alanya a Girls együttes egykori frontembere, Christopher Owens volt: (Január közepén megjelent első szólóalbuma meghallgatható itt.) 

christopherowensysl.jpg

A 2013 tavasz/nyári kampányhoz Beck állt modellt (a kollekció párizsi bemutatójának zenei aláfestésében pedig a Daft Punk is közreműködött):

beckysl.jpg

Az amerikai fotóművész Terry Richardson múzsája, Sky Ferreira pedig a 2013-as pre-fall (augusztus közepétől szeptember végéig tartó időszak) kollekciót mutatta meg magán:

skyferreiraysl.jpg

https://recorder.blog.hu/2013/04/04/marilyn_manson_es_courtney_love_is_szerepel_a_saint_laurent_portresorozataban
Marilyn Manson és Courtney Love is szerepel a Saint Laurent portrésorozatában
süti beállítások módosítása