Végre konkrétumok az új QOTSA-albumról!

2013.03.25. 14:42, Frontrecorder

qotsa_1.jpg

A titokzatos levél, majd a vicces áldokumentumfilm után most végre használható információkkal szolgált a Queens of the Stone Age a közelgő új albumáról, úgy mint a címe, a kiadója és a megjelenés hónapja.

Szóval, a QOTSA 2007 óta első, sorrendben hatodik stúdióalbuma ...Like Clockwork címmel jelenik meg a Matador kiadónál júniusban - ennél pontosabb dátum viszont egyelőre nincs.

A lemez sztárparádésnak ígérkezik, a zenekar ex-tagjai, Dave Grohl, a basszeros Nick Oliveri és a gitáros Alain Johannes mellett közreműködik rajta Trent Reznor, a Scissor Sisters-frontember Jake Shears, Mark Lanegan és Elton John is. Ez pedig alább az ugyancsak frissen közzétett grafika, amely talán a lemezborító, de lehet, hogy nem, mindenesetre elég rakkenroll:

qotsaartwork.jpg

De hogy Josh Homme-ék szokatlan felvezető kampánya is folytatódjon: a zenekar szájtján meghallgathatunk egy rakás néhány másodperces részletet a kész anyagból - feltéve, ha bőszen nyomkodjuk a Frissítés gombot az oldalon.

Az új QOTSA-val kapcsolatban nyitott kérdés még, hogy ki lesz a zenekar koncertdobosra, az viszont nem kérdés, hogy fellépnek az idei VOLT fesztiválon, amelyre pont ma jelentettek be új fellépőket a szervezők.

https://recorder.blog.hu/2013/03/25/vegre_konkretumok_az_uj_qotsa-albumrol
Végre konkrétumok az új QOTSA-albumról!
süti beállítások módosítása