Cee Lo Green, Four Tet, Todd Terje is jön az idei Balaton Soundra

2013.03.22. 12:39, Frontrecorder

Cee-Lo-Green-Grammys.jpg

Újabb huszonegy fellépő nevét hozták nyilvánosságra a július 11-14. között zajló Balaton Sound fesztivál szervezői, és mint az előző körben, úgy ezúttal is az elektronikus zene minden főbb műfajának kedvelői megtalálhatják a maguk kedvenceit a listában. Visszatér Zamárdiba napjaink első számú EDM-sztárja, Avicii (ő tavaly játszott itt), illetve az extravangáns tech-house világfi Seth Troxler (aki két éve szerepelt a fesztiválon), élőben Fuck You-zik majd a neo-soul/R&B mocskos szájú mackója Cee Lo Green (fent a képen), ahogyan a fejnek és a lábnak egyszerre szóló egyedi zenét hangokba öntő Four Tet is live műsorral érkezik. Továbbá reptet majd norvég mintás űrdiszkójával Todd Terje, valami latinos house-szal kényeztet Hernán Cattáneo, Doctor P pedig agresszív dubstepjével döngöl a földbe. Tovább is van, mondjuk még.

Tehát, a kommerszebb electro-house mezőnyéből ott lesz a Balaton partjánál a holland Fedde Le Grand és a görög származású Dimitri Vegas & Like Mike testvérpár; a mostanság a legmenőbb irányzatnak számító új generációs deep house német iskolájából a délszláv felmenőkkel büszkélkedő, a Mixmag által tavaly az év dj-jének választott Solomun; a minimal / tech-house német élvonalából Loco Dice és DJ Koze, djane-frontjáról pedig a minimal techno-királynő Magda és a dj-zést nem középiskolás fokon művelő tINI. A keményvonalas, forma- és falbontó technó hívei Gary Becknek örülhetnek, a brit bass music követőit Scuba táncoltatja meg, a kortárs elektronikára fogékonyak a Nervo ausztrál női producerpáros első hazai fellépésének örülhetnek, míg a kíméletlenül zúzós dubstepre vágyók az MC Skydro verbális attakjával súlyosbított Funtcase szettjétől kapják meg a magukét. Ugyancsak elég metál lesz a holland Baskerville zenekar élő elektró-rock-breakbeat-techno tomboldája, amelynek ellenpólusát, a naplementék-napfelkelték tökéletes kísérőzenéjét képviseli az ibizai chillout-veterán Bruno. Végül, de nem utolsósorban, a tánczene legendáinak sorából az örvendetes módon még mindig meglehetősen zizzent chicagói Green Velvet teszi tiszteletén a Balaton Soundon. A ma kihirdetett újabb fellépői névsor képekben alább:

"A mostani húsz név bejelentése után még nagyobb érdeklődésre számítunk, ami egyértelműen azt jelzi, hogy érdemes minél előbb megváltani a jegyet a fesztiválra azoknak, akik biztos helyet szeretnének majd Zamárdiban" - tanácsolják a fesztivál szervezői. A kedvezményes árú bérletre április közepéig lehet lecsapni, és tessék igyekezni, mert rohamos ütemben fogynak.

https://recorder.blog.hu/2013/03/22/cee_lo_green_four_tet_todd_terje_is_jon_az_idei_balaton_soundra
Cee Lo Green, Four Tet, Todd Terje is jön az idei Balaton Soundra
süti beállítások módosítása