Snoop Lion a lányát is szerepelteti a Bob Marley lelkében és gandzsafüstben érlelt albumán

2013.03.01. 17:07, recordernews

lion.jpg

További részletek láttak napvilágot a gonoszan összehúzott szemű rapkutyából békésen öszehúzott szemű reggae-oroszlánná vedlett Snoop Lion debütalbumát illetően: többek között az, hogy bár egyenesen Jamaikáig vitte a sátorfáját, a meghívott vendégművészek többnyire mégis inkább a hiphop-táborból érkeznek. Na persze nem mindegyik.

Az biztos, hogy a Reincarnated április 23-án jelenik meg, és felbukkant majd a műfaj szexi nehéztüzérének számító Drake, valamint Busta Rhymes, Chris Brown, T.I., a feltörekvő angol szőkeség Rita Ora, produceri oldalról meg ugye a neo-tropikus-mutáns zenék nagymestere, Diplo kavart oda Snoop alá. A zsigeri lazaság kaliforniai ura következő kislemezdalán ráadásul saját lányát, Cori B.-t is bemutatja a nagyvilágnak, ami annak fényében is izgalmas, hogy a rapper reggae-énekes nemrég azt találta nyilatkozni, hogy örömmel mutatná meg gyerekeinek, miként kell helyesen füvet szívni - már amennyiben erre kérnék. "De csak azért, hogy ne legyen semmi para: hogy elkerülhessék, ha valaki valami szart akarna rakni a cuccukba" - mondta.

NEM MINDENKI ÖRÜLT SNOOP LION MEGSZÜLETÉSÉNEK: BUNNY WAILERS CSALÓNAK NEVEZTE.

Néhány napja az állítólag spirituális megitisztuláson is átesett Snoop (aki saját bevallása szerint még Bob Marley szellemével is találkozott) egyébként nyilvánosságra hozta a lemezhez kapcsolódó, Trench Town-túráját bemutató egész estés dokumentumfilmjének előzetesét, ami így néz ki:

https://recorder.blog.hu/2013/03/01/snoop_lion_a_lanyat_is_szerepelteti_a_bob_marley_lelkeben_es_gandzsafustben_erlelt_albuman
Snoop Lion a lányát is szerepelteti a Bob Marley lelkében és gandzsafüstben érlelt albumán
süti beállítások módosítása