Döntősök a maszkabálon – magyar zenészek farsangi fotói

2013.02.23. 15:37, rerecorder

kft-festett_1.jpg

Zenészek karácsonyi fotói után jöjjön egy galéria magyar zenészek jelmezbálos fotóiról, ha már a maszkos zenekarokat a tavalyi farsangi szezonban úgyis összegyűjtöttük. Íme, a 2013-as maszkabál teljes döntős mezőnye, csupa exkluzív fotóval!

takács zoltán.jpg
Takács Zoltán Jappán (HS7) billentős hangszerek, prugyúszer, mágikus. Akarjuk mondani, mágikus tekintetű varázsló. Nagy tapsot neki!


beck lászló zaza_30Y.jpg
Beck László "Zaza" (30Y), mint nagyon, nagyon, nagyon dühös oroszlán. Vagy esetleg, mint egy nagyon kicsit illuminált állapotban lévő, de azért még mindig dühös oroszlán.


pély barna-02.jpg
Figyeld csak! Az oroszlán annyira illuminált állapotban került, hogy a piros kiscsizmát leszedte róla egy csizmáskandúr. Esetleg Garcia őrmester, alias Pély Barna. A mellette álló helyes csaj kicsit büszke is.


pély barna-08.jpg
Pély Barna egy másik versenyművel is nevezett, itt épp - nyilvánvaló - nagypapát alakít a répás történetben. A hangulat fergeteges!


mysterygang_egripeter.jpg
Váltsunk egy kicsit drámaibb tónusra! A Mystery Gang fekete-fehér múltidéző sorozata következik, először a mosolygós várvédő, Egri Petike.


mysterygang_tamaislaszlo.jpg
Igen, ez a Twin Peaks vörös függönyös szobája és igen, a misztikus geng doktora most belépni készül oda. Tamási László Mystery-dobos a bátor versenyző.


mysterygang_singer.jpg
Ez a bohóc sem viccel. Viszont készül valamire. Nagyon durvára. De nem mondjuk meg mi az, sem azt, hogy mi van a kezében. Annyit elárulhatunk Singer áll a képen.


németh zsofi.jpg
Hopp, egy másik bohóc, ő meg hülyére veszi a publikumot. "Patti Smith-nek vagy Waszlaviknak öltöztem?" Segítsünk eldönteni Németh Zsófiának (Summer Schatzies, Piresian Beach).


Németh Juci.jpg
Csúcssapkás bohóc is versenyez, mert bohócból sosem elég! Németh Juci vajon a Nemruciból kölcsönzött jelmezt?


linczényi markó 03.jpg
És akkor egy úttörő beállítású művészfotó a filozofikus kéményseprőről. "Érted, ez úgy van..." Filozofál: Linczényi Márkó (Kolin).


linczényi markó 04.jpg
Ezt a kéményseprős témát muszáj volt folytatni, címszerepben Linczényi "unott filozófus-kéményseprőként is kameraérzékeny" Márkó.


linczényi markó 01.jpg
Márkó házi jelmezbálon, mint Atom Anti, de nővére ellopja előle a show-t, mint...ööö, mint, ööö show-ellopó!


hó márton.jpg
Az a magabiztos sheriff ott középen igazából lehet, hogy egy jelmezbe öltözött cowboy. Így, vagy úgy Hó Márton pisztolyközelben tartja a kezét.


takáts eszter_1.jpg
Ahol cowboy van, ott van indián is. Takáts Eszter azonban a békepipa híve, amúgy meg nyilaitól ments meg  minket, Uram.

szarvas árpád.jpg
Mindenki nem öltözhet be, úgyhogy végül a közönség szerepében a mellényes Szarvas Árpád (EZ Basic, Evil Men Have No Songs, Models Can't Fuck), aki már ovis korában is izgalomba jött a táncos lányok látványától (a mellette ülőről ez nem feltétlenül mondható el).

Na, ki nyert?


összeállította: Dömötör Endre (hatalmas köszönet a szereplőknek az exkluzív fotókért!)

https://recorder.blog.hu/2013/02/23/dontosok_a_maszkabalon_magyar_zeneszek_farsangi_fotoi
Döntősök a maszkabálon – magyar zenészek farsangi fotói
süti beállítások módosítása