Maradnék a buliban, de mennem kell melózni! A Gossip új videója

2013.02.15. 16:56, recordernews

gossip.jpg

A táncolós indiepopban utazó Gossip ezúttal munkaerőpiaci témájú dalának, a Get A Jobnak kanyarított egy klipet, ami annyira hatásos, hogy felirattal kéne vetíteni osztályfőnöki órákon.

LÁTTAD, AMIKOR BETH DITTO A VERSACE DIVATMEBUTATÓJÁN ÉNEKELT?

Cuki dolog huszonévesként két pofára habzsolni a világot, na de utána ki kéne ám csengetni a lakbért! Körülbelül ez az üzenet, el is hangzik a dalban, ami a tavalyi A Joyful Noise című albumukon volt megtalálható. A videóban az elmúlt három-négy évben lezajlott elpoposodása miatt jó sok kritikát kapó zenekar ismét az, amiért odavolt érte a nép, és ebben nagy szerepet játszik a szerethetően vicces vizuál is, hiszen Hannah Blilie dobos például keményen dolgozó fűnyíróspecialistát játszik, Brace Paine gitáros riffeket és "lickeket" árul (haha), Beth Ditto pedig egymás után masszőr, autókereskedő, macskakozmetikus, na meg combokkal édesgető telefonszexer.

Tudjuk, első olvasatra talán vakmerő dolognak tűnik pont a munkahét végén egy ilyen videóval borzongatni, de előre szólunk, hogy senki nem fog tőle vad túlórázásba kezdeni. Sőt!

Címkék: gossip
https://recorder.blog.hu/2013/02/15/maradnek_a_buliban_de_mennem_kell_melozni_a_gossip_uj_videoja
Maradnék a buliban, de mennem kell melózni! A Gossip új videója
süti beállítások módosítása