Csokoládészívbe varrt dalokat a Flaming Lips

2013.02.05. 10:58, recordernews

flamingsziv.jpg

A tabudöntögető, szélsőséges akcióiról híres Flaming Lips a tavaly májusi vér-vinyl után (amibe tényleg belefecskendezték a rajta szereplő vendégelőadók testnedvét, Nick Cave-től Erykah Badun át Chris Martinig, és egyébként az általunk is megénekelt Heady Fwends dalait tartalmazta) most ismét az anatómia vizeire evezett a maga békésen őrült módján.

AMANDA PALMER ÉS A FLAMING LIPS EGYMÁSRA TALÁLT EGY KORHATÁROS VIDEÓBAN.

Wayne Coyne bandája ezúttal a túllihegett Valentin-nap örömére néhány anatómiailag tökéletesen kivitelezett, de csokoládéból megformált emberi szívbe csempésztek pendrive-okat, rajtuk egy válogatással a zenekar dalaiból Songs of Love címmel. Természetesen ezeket már most elkapkodták a veszettül gyorsreagálású rajongók, vigaszdíjul viszont mutatunk még vonatkozó képeket az édes formátumról.

Sőt, a poszt végére egy videó is akad a csokiszívben szintén fellelhető All You Need Is Love Beatles-feldolgozáshoz, amiben az Edward Sharpe & The Magnetic Zeros énekesei, Alex Ebert és Jade Castrinos is becsatlakoztak, a végén pedig Coyne felfalja a hanghordozó külső burkát.

ASZIV1.jpg

ASZIV2.jpg

Címkék: the flaming lips
https://recorder.blog.hu/2013/02/05/csokoladeszivbe_varrt_dalokat_a_flaming_lips
Csokoládészívbe varrt dalokat a Flaming Lips
süti beállítások módosítása