Európa Kiadó: koncertek, új dalok és új tagok

2013.02.03. 18:05, rerecorder

európa kiadó.jpg

Az 1993-as Itt kísértünk - Love ’92 óta első hangzóanyagát jelentetheti meg Menyhárt Jenő igazgató és zenekara, az Európa Kiadó.

Májustól várhatóan ismét koncertezni fog a hazai underground legendás formációja, az Európa Kiadó (mely 2004 óta hosszabb-rövidebb időre többször is aktivizálta magát), ráadásul a hírek szerint új anyagot is készít, mely a zenekar tervei szerint ugyanabban a hónapban lát majd napvilágot. Az EK elmúlt években megszokott felállása, a Recorder információi szerint, több ponton is változni fog, ám azt, hogy kik mennek és kik jönnek, Menyhárt Jenőék csak később – még e hónapban – hozzák nyilvánosságra.

A zenekar legutóbb 1993-ban jelentetett meg teljes sorlemezt, Itt kísértünk - Love ’92 címmel (az anyag a tervek szerint 1992-ben jött volna ki, de végül átcsúszott 1993-ra), azóta csupán egy új dalt készítettek – a Nem látta senki című számot tavalyi, Love 2012 mottót viselő koncertjein mutatta be az Európa Kiadó. Arról, hogy hány új szerzeményre és milyen típusú megjelenésre számíthatunk, még nem szól a fáma.

NEM AKARSZ LEMARADNI A BEJELENTÉSRŐL? IRATKOZZ FEL FACEBOOK-OLDALUNKRA!

A tavaly bemutatott Nem látta senki című dal a Világveleje Fesztiválon tartott koncertről:

https://recorder.blog.hu/2013/02/03/europa_kiado_koncertek_uj_dalok_es_uj_tagok
Európa Kiadó: koncertek, új dalok és új tagok
süti beállítások módosítása